Αποφάσισε να ζητήσει αναβολή από την Ευρωλίγκα η Μακάμπι για το ματς με Αρμάνι Μιλάνο

Αποφάσισε να ζητήσει αναβολή από την Ευρωλίγκα η Μακάμπι για το ματς με Αρμάνι Μιλάνο
Photo Credits: INTIME

Η Μακάμπι αποφάσισε να ζητήσει από την Ευρωλίγκα την αναβολή του αγώνα της Πέμπτης με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφαση να ζητήσει στην Ευρωλίγκα την αναβολή του αγώνα της Πέμπτης με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία πήρε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, αρχικά η σκέψη της διοίκησης της ομάδας ήταν να ταξιδέψει νωρίτερα από το προγραμματισμένο στο Μιλάνο, για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο μετά την απαγόρευση του υπουργείου Αθλητισμού της χώρας σε ομάδες να πετάξουν σε προορισμούς του εξωτερικού, η Μακάμπι αναγκάζεται να ζητήσει αναβολή για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής.

Για τη Μακάμπι ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια την επόμενη Τετάρτη, αλλά πέραν αυτού έχει να δώσει άλλους τρεις αγώνες εκτός έδρας.

Υπενθυμίζεται πως η Μακάμπι άρχισε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα με εντυπωσιακή νίκη 96-81 επί της Παρτιζάν στο Τελ Αβίβ, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο ηττήθηκε με 85-82 από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X