Κόλπο-γκρόσο του Κόκκαλη με Zara - Ανακοινώθηκε η μεγάλη συμφωνία

Κόλπο-γκρόσο του Κόκκαλη με Zara - Ανακοινώθηκε η μεγάλη συμφωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης όχι μόνο παραμένει ενεργός επιχειρηματικά, αλλά με κίνηση ματ έβγαλε πάρα πολλά χρήματα!

Ο Σωκράτης Κόκκαλης προχώρησε σε μία κίνηση – ματ με δύο σημαντικές συμφωνίες.

Για το ακίνητο-φιλέτο της Κλουκίνας – Λάππας στην Ερμού, που σήμερα στεγάζεται η γνωστή αλυσίδα Zara (του ομίλου Inditex), εξασφαλίστηκε… χρυσό συμβόλαιο μίσθωσης και μάλιστα για 20 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο για το ακίνητο στην Ερμού έληγε τέλος του χρόνου και υπήρχαν διαπραγματεύσεις με τη μητρική εταιρεία των Zara για την ανανέωσή του. Μέχρι σήμερα το ενοίκιο ήταν της τάξης των 26 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ωστόσο επετεύχθη μία νέα συμφωνία με εντυπωσιακή αύξηση πέραν των 52 ευρώ ανά τ.μ. Πρακτικά η εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη θα δίνει τα κέρδη της να αυξάνονται… θεαματικά από το συγκεκριμένο κτήριο.

Σε μηνιαία βάση η Intrakom Properties έχει περί τις 70 χιλιάδες ευρώ ενοίκιο, μόνο από το συγκεκριμένο ακίνητο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξέταζε άλλες δύο προσφορές, πλην της Inditex. Αλλά φαίνεται πως ο κολοσσός ήταν αποφασισμένος να κρατήσει το ακίνητο και έδωσε… όσο-όσο.

Επίσης, για τους αποθηκευτικούς χώρους της Κλουκίνας – Λάππας στον Ταύρο αποφασίστηκε να αλλάξει η χρήση τους και να γίνουν κατοικίες για ενοικίαση σε φοιτητές.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X