Ο Κώστας Μπράτσος αφιέρωσε την νίκη επι του ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο Ελλάδος στους πολίτες του Βόλου

Μπράτσος: «Πρέπει να υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις για να νικήσουμε την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Μπράτσος συγχάρηκε όλους του τους παίκτες μετά την νίκη Ιωάννινα και την αφιέρωσε σε όλους τους κατοίκους του Βόλου που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόκριση στους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος πήρε χθες η ομάδα του Κώστα Μπράτσου καθώς επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με 2-1.

Ο Κώστας Μπράτσος, τεχνικός της ομάδας, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του. «Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Βόλου για την εμφάνιση και την ψυχή που έβγαλαν για να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του αγώνα και να δώσουν την πρόκριση στην ομάδα και την πόλη.

Από εμάς ήταν αναγνωριστικό το παιχνίδι στην αρχή. Η κατοχή μπάλας άλλαζε. Στη δική μας κατοχή κάναμε οργανωμένες επιθέσεις, είχε και κάποιες ο αντίπαλος, εμείς στο δικό μας καλό διάστημα καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα πιεστούμε από τον ΠΑΣ και αν υπάρχει κάτι που θέλω να ξαναδούμε απ’ αυτό το ματς είναι ότι, ενώ είχαμε καθαρούς χώρους στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου, δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε όμως καλή αμυντική συμπεριφορά και συνοχή και το κρατάω».

Μετά ρωτήθηκε για τον στόχο του Βόλου στη διοργάνωση αλλά και την εικόνα που είχε ως τώρα στο πρωτάθλημα.

«Είναι σχετικό το αν ξεκίνησε καλά η ομάδα, έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Η εικόνα βαθμολογικά ναι δεν είναι καλή, αλλά αν δούμε λεπτομέρειες και το πρόγραμμα είναι σχετικό. Είναι στο χέρι μας με το πρόγραμμα που έχουμε να το διορθώσουμε.

Η σημερινή εμφάνιση ήταν μία αξιόπιστη εικόνα που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Βόλος είναι μία φιλόδοξη ομάδα.

Από εκεί και πέρα ναι, το Κύπελλο μας ενδιαφέρει, είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το που θα φτάσουμε θα μας το δείξει η πορεία».

Για το που αφιερώνει την πρόκριση είπε πως «εννοείται στους πολίτες του Βόλου. Με την ψυχή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές πιστεύω ότι και οι πολίτες του Βόλουδείχνουν έναν τέτοιον ψυχισμό για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Αν τα παιδιά αυτά αντιπροσωπεύουν τον Βόλο, τους αφιερώνουμε την πρόκριση».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X