Τι έκανε η ΑΕΚ στα δύο ματς με τον Παναιτωλικό πέρυσι (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στα δύο ματς με τον Παναιτωλικό πέρυσι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δύο στα δύο είχε την περσινή σεζόν με τον Παναιτωλικό η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο στα δύο είχε την περσινή σεζόν κόντρα στον Παναιτωλικό η ΑΕΚ επικρατώντας με 2-0 στο Αγρίνιο και με 4-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού, επικρατώντας με 2-0 για την πέμπτη αγωνιστική της περσινής Super League παραμονές των εγκαινίων της OPAP Arena. Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό και ο Μουκουντί, στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, με τη συνδρομή του Μλάντεν στο 75′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ νίκησε με 4-1 τον Παναιτωλικό στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος της Super League.

Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Σέρχιο Αραούχο με μονοκόμματο βολέ από το ύψος της περιοχής και το δεύτερο γκολ ήρθε στο 35′ με κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία από σέντρα του Εχσάν Χατζισαφί.

Ο Παναιτωλικός μείωσε στο 39′ με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο, όμως η ΑΕΚ απάντησε με άλλα δύο γκολ, στο 50′ από σέντρα του COSMOTE MVP Νόρντιν Αμραμπατ και κεφαλιά του Ορμπελίν Πινέδα και στο 56′ από σουτ του Αμραμπατ μετά από ασίστ του Λιβάι Γκαρσία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X