Έπρεπε 75.000 οπαδοί να φωνάξουν “Η Βικτόρια τον παίρνει από πίσω” για να έρθει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα συγκαλά του

Έπρεπε 75.000 οπαδοί να φωνάξουν “Η Βικτόρια τον παίρνει από πίσω” για να έρθει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα συγκαλά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάνταν Ιμπραχίμοβιτς, είχε δηλώσει κάποτε πως “Όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπήκε στα αποδυτήρια της Μίλαν, πήρα το κινητό του και τσέκαρα την playlist του. Είδα αρκετά τραγούδια του Τζάστιν Μπίμπερ και της Σελίνα Γκόμεζ και διαπίστωσα πως υπάρχει και κάτι στο οποίο δεν έχει καλό γούστο”. Ο Ζλάνταν δεν μιλάει στο ντοκιμαντέρ “Beckham” το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες στην συνδρομητική πλατφόρμα του Netfix, όμως πολλοί άλλοι σπουδαίοι πρώην συμπαίκτες του Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλούν γι αυτόν, και δίνουν το 50% του κύρους της συγκεκριμένης παραγωγής. Όταν για σένα έχουν πράγματα να πουν ο Λούις Φίγκο, ο Ρονάλντο και ο Ερίκ Καντονά, η μισή δουλειά έχει γίνει. Κατά τα άλλα, το παραμύθι του Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έχει φτάσει ακόμη στο τέλος του, αλλά όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα παρουσιάζονται σε τέσσερα καλογυρισμένα επεισόδια με καλό ποδόσφαιρο που έχει υπόκρουση κλασσικής μουσικής, ωραία σκηνοθεσία, πάρα πολλά πλάνα αρχείου και γερή δόση tabloid. Α, και τη Βικτόρια Μπέκαμ να μιλάει συνήθως ξυπόλητη.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ο γιος ενός εργάτη και μιας κομμώτριας. Ο πατέρας του είναι ένας φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όνειρο της ζωής του-που έγινε τελικά πραγματικότητα-ήταν ο γιος του να παίξει στους Κόκκινους Διαβόλους. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξεκίνησε την καριέρα του στα 90s και ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πήρε τη δόξα των ροκ σταρς και τη μετέφερε στα γήπεδα. Πριν από αυτόν υπήρξαν πολλοί και μεγάλοι παίκτες, κανείς όμως δεν ήταν brand. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν ήταν παίκτης. Ήταν και εξακολουθεί να είναι εταιρεία- ο Ρομπέρτο Κάρλος εξομολογείται στο ντοκιμαντέρ, πως όσο ήταν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης, έπαιζαν 60 διαφημίσεις με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και μόνο μία δική του. Και εταιρεία είναι και ο γάμος του. Ίσως και γι αυτό κράτησε, γιατί όταν κάτι είναι επικερδές και βασίζεται κυρίως στο συμφέρον, όσο αποδίδει δεν το κλείνεις. Ωστόσο, από τον τρόπο που μιλάει στην κάμερα, δείχνει πολύ πιο συναισθηματικό άτομο από τη γυναίκα του, η οποία από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή δηλώνει ότι ούτε της αρέσει, ούτε την ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, ξεχνώντας πως η καριέρα που έκανε ως WAG ήταν μεγαλύτερη από αυτή που έκανε ως τραγουδίστρια.

Οπωσδήποτε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξέρει πολλούς τόνους μπάλα, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Όμως η καριέρα του ήταν ένα ρόλερ κόστερ. Όταν βρισκόταν ψηλά, πετούσε στα ουράνια και όταν βρισκόταν χαμηλά, έπεφτε στα τάρταρα. Αν δέχθηκε πόλεμο; Μεγάλο. Αν ήταν δίκαιο; Ίσως όχι. Aν το ξεπέρασε; Φαινομενικά ναι. Στην ουσία, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν πραγματικά βασιλιάς μόνο όσο έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όσο ήταν “ερωτευμένος” μαζί του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Όταν έπαψε να είναι ο αγαπημένος του παίκτης, τον πετσόκοψε σε μια νύχτα κι από κει και πέρα έγινε μια περιπλανώμενη ακριβοπληρωμένη μαριονέτα που προσπαθούσε να βρει κάπου να ακουμπήσει. Και όσο ταλέντο κι αν είχε, όση βοήθεια κι αν έπαιρνε από τους συμπαίκτες του και όσα χρήματα κι αν έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό δεν ξαναβρήκε ποτέ το δρόμο του. Μη σας πω ότι ακόμα τον ψάχνει βάζοντας ροζ δίχτυα στα γκολποστ της Ίντερ Μαϊάμι, προσπαθώντας να κάνει με τον Λιονέλ Μέσσι, αυτό που δεν κατάφερε ο ίδιος: Να κάνει τις ΗΠΑ να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X