Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (8/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (8/10)
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο ματς στο Λονδίνο ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπράιτον – Λίβερπουλ 16:00

Φυσικά και οι δύο κουβαλούν στην πλάτη τους την έξτρα κόπωση από τις υποχρεώσεις τους στο Europa League (2-2 στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ, μεσοβδόμαδα, η Μπράιτον, δυσκολεύει γι’ αυτήν η υπόθεση πρόκριση/οι «κόκκινοι» έκαναν το 2Χ2 υποδεχόμενοι την Ουνιόν Σ.Ζ., σκορ 2-0). Στο πρωτάθλημα η Μπράιτον έφαγε 6 από τη Βίλα, ενώ η Λίβερπουλ έχασε με σφαγή με 2-1 από την
Τότεναμ. Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό πρόβλημα η Μπράιτον, εκτός οι τιμωρημένοι Τζόουνς, Ζότα στη Λίβερπουλ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Περίεργο ματς. Η Λίβερπουλ θυμίζουμε πως προέρχεται από την Τότεναμ, όπου την έσφαξαν… Κοιτάμε προς το 2.

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ 16:00

Σε καλό μομέντουμ η Γουέστ Χαμ με 3 σερί νίκες σε Λιγκ Καπ, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Νίκησε εκτός τη Φράιμπουργκ (2-1), ενώ στο πρωτάθλημα ξεπέρασε τη Σέφιλντ (2-0). Έξι ματς αήττητη η Νιούκαστλ με καρέ νικών. Διέλυσε με 4-1 την Παρί, ενώ στο πρωτάθλημα «καθάρισε» την Μπέρνλι.
Προγνωστικό στοιχήματος: Όλα ανοικτά στ ζευγάρι και οι δύο έχουν την επιβάρυνση της Ευρώπης. Κοιτάμε προς το G/G για αρχή.

Γουλβς – Άστον Βίλα 16:00

Η Γουλβς προέρχεται από σπουδαία νίκη. Επικράτησε εντός με 2-1 της Σίτι σε ματς, όπου ήταν και τυχερή. Έτσι έβαλε τέλος στο σερί των 4 ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Η Βίλα ζορίστηκε, αλλά κέρδισε στο Κόνφερενς Λιγκ με 1-0 τη Ζρίνσκι με γκολ στις καθυστερήσεις. Στο πρωτάθλημα έκανε φύλλο και φτερό την Μπράιτον με 6-1.
Προγνωστικό στοιχήματος: Περίεργο ματς… Θα λέγαμε με ασφάλεια να πάμε no bet και βλέπουμε στο live

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X