Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Παναιτωλικός μέσα από τα μάτια της Super League

Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Παναιτωλικός μέσα από τα μάτια της Super League
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι ΑΕΚ-Παναιτωλικός παρουσιάζει η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα εννέα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες η ΑΕΚ έχει σημειώσει οκτώ νίκες και ο Παναιτωλικός μια, στις 16 Ιανουαρίου 2022 στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Αυτό το σερί των Κιτρινόμαυρων ξεκίνησε μετά την ήττα τους στο Αγρίνιο στις 18 Ιανουαρίου 2017 με 3-2.

Ενδιάμεσα έχουν αναμετρηθεί και μια φορά για το Κύπελλο Ελλάδος, με την ΑΕΚ να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού έπειτα από ισοπαλία 1-1 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Αγρίνιο και νίκη με 4-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναιτωλικός έχει σκοράρει μόλις στις τρεις από τις έντεκα αναμετρήσεις που έχει δώσει με γηπεδούχο την ΑΕΚ και βέβαια αποτελεί ρεκόρ το ότι έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα των Κιτρινόμαυρων, στη νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ και στην περσινή ήττα με 4-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ έχει επικρατήσει στις εννέα από τις έντεκα μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ υπάρχει και μια λευκή ισοπαλία μεταξύ τους στις 4 Ιανουαρίου 2017, στο μοναδικό παιχνίδι της ιστορίας τους στην Α’ Εθνική/Super League που δεν έχει σημειωθεί τέρμα και στις δύο έδρες.

Η ιστορία των αναμετρήσεων τους ξεκίνησε το 1975-76 στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 4-0 (16’ Δέδες, 20’ Βάγκνερ, 35’ Δέδες, 79’ Παπαϊωάννου). Με το ίδιο σκορ (4-0) επικράτησε και την επόμενη σεζόν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ, χάρη σε δύο γκολ του Νικολούδη, ενώ από ένα σημείωσαν οι Παπαδόπουλος, Αρδίζογλου. Αυτές, μαζί με την περσινή, είναι και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στην φυσική έδρα της ΑΕΚ.

Το 4-0 είναι το πιο συχνό σκορ στις νίκες της ΑΕΚ, αφού εκτός από τις δύο στις πρώτες “γραμμές” της ιστορίας των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, σημείωσε ακόμη μια την σεζόν 2018-19. Ακολουθούν το 1-0 και το 2-0 με δύο εμφανίσεις το καθένα.

Οι Δέδες, Νικολούδης, Λιβάγια είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ ο Γαλανόπουλος ο μόνος που έχει σκοράρει σε δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

11 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 26-4

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X