Το κανάλι του ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Το κανάλι του ΑΕΚ - Παναιτωλικός
Photo Credits: INTIME

Σε ποιο κανάλι θα δούμε το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενάμιση μήνα από την αρχική ημερομηνία του αγώνα τους ΑΕΚ και Παναιτωλικός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σήμερα στην OPAP Arena για τον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Ο αγώνας που ήταν καθορισμένο να γίνει στις 20 Αυγούστου αναβλήθηκε τότε λόγω της μετάθεσης του ματς της Ένωσης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θέλει να ξεπεράσει το σοκ της ήττας 2-0 από τον ΟΦΗ την ώρα που ο ντόρος για το εθνικιστικό πανό που ανέβηκε στον αγώνα με τον Άγιαξ συνεχίζονται. Οι απουσίες θα είναι πολλές καθώς ο Ματίας Αλμέιδα δε μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα τους Τσούμπερ, Γαλανόπουλο, Σιμάνσκι, Μοχαμάντι.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός αγνοεί τη λέξη «νίκη» μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα όπου και βρίσκεται προτελευταίος με 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ο Σούρερ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα με τον Πετράκη να αναλαμβάνει.

Ο αγώνας ΑΕΚ – Παναιτωλικός θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cosmote Sport 2HD στις 19:30 με περιγραφή από τον Μιχάλη Τσόχο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X