Serie Α: Έβαλε stop στην Ίντερ (2-2) η Μπολόνια

Serie Α: Έβαλε stop στην Ίντερ (2-2) η Μπολόνια
Photo Credits: INTIME

Ισόπαλη με την Μπολόνια η Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Ίντερ να κέρδιζε με 2-0, ωστόσο η Μπολόνια κατάφερε και γύρισε το ματς, παίρνοντας τελικά την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Σιμόντε Ιντζάγκι έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην κορυφή, με τη Μίλαν να έχει τη δυνατότητα πλέον να περάσει πρώτη!

Το ματς είχε τρομερά δυναμική εκκίνηση, με την Ίντερ να βρίσκει γκολ μετά από κεφαλιά του Ατσέρμπι στο 11′, και δύο λεπτά μετά να κάνει το 2-0 με απίθανη βολίδα του «καυτού» Λαουτάρο εκτός περιοχής. Κι ενώ όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει από το πρώτο τέταρτο, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Φέργκιουσον και εκτέλεσε ο Ορσολίνι στο 19′, έβαλαν ξανά στο ματς την Μπολόνια.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μετά από ασίστ του εξαιρετικού Φέργκιουσον, ο Γιόσουα Ζίρκζεϊ εκτέλεσε με έξυπνο συρτό πλασέ τον Ζόμερ για το 2-2. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διατηρήσουν το αποτέλεσμα και αμύνθηκαν αποτελεσματικά, κρατώντας την Ίντερ μακριά από τις μεγάλες φάσεις για σημαντικό χρονικό διάστημα. Κάπως έτσι, η ισοπαλία διατηρήθηκε και η Ίντερ έχασε ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X