Κλοπ: «Η Μπράιτον παίζει απίστευτο ποδόσφαιρο και έχει τον καλύτερο προπονητή στην Premier League»

Κλοπ: «Η Μπράιτον παίζει απίστευτο ποδόσφαιρο και έχει τον καλύτερο προπονητή στην Premier League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπράιτον, τόνισε ότι οι «Γλάροι» παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Premier League.

«Η Μπράιτον είχε μερικά αποτελέσματα που δεν πήγαν ακριβώς όπως ήθελε, αλλά αυτή είναι μια εντελώς φυσιολογική κατάσταση σε μια εξέλιξη. Είχε πολλές αλλαγές, έχασε κορυφαίους παίκτες, έναν από αυτούς πήραμε εμείς, και εξακολουθεί να παίζει απίστευτο ποδόσφαιρο.

Περιμένουμε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με τον καλύτερο προπονητή ομάδα στο πρωτάθλημα, θα έλεγα.

Έκαναν πραγματικά μεγάλα βήματα και είναι εξαιρετικά συνεπείς, διαφορετικοί σχηματισμοί, διαφορετικοί παίκτες, ενδεκάδες, ουάου! Στο τέλος βλέπεις πάντα ποδόσφαιρο από την Μπράιτον και δεν θα μπορούσα να το σεβαστώ αυτό περισσότερο».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X