Η ΑΕΚ παίζει πάντα και παντού ως μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ

Η ΑΕΚ παίζει πάντα και παντού ως μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά τον Άγιαξ και πριν τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αν μας έλεγε καποιος όταν έγινε η κλήρωση και έπεσε η ΑΕΚ στον όμιλο με Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον, ότι την 2η αγωνιστική, η ΑΕΚ θα ήταν πρώτη με τέσσερις βαθμούς, έχοντας νικήσει στην Αγγλία και φέρνοντας ισοπαλία με τον Άγιαξ, πολλοί θα ήταν αυτοί που θα του έλεγαν να πάει να δει κανά γιατρό.

Τελικά, όχι απλά έχει συμβεί αυτό, αλλά είμαστε και στεναχωρημένοι κι από πάνω και με ένα μεγάλο «γαμώτο» γιατί το χθεσινό ματς, και μπορούσε και άξιζε να το πάρει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Ήταν πολλές οι ευκαιρίες για να συμβεί αυτό, αλλά αυτή του εκπληκτικού ποδοσφαιριστή, που λέγεται Γιόνσον, ήταν μοναδική και ασύλληπτη. Χάνεται βέβαια, όπως χάνονται όλα στο ποδόσφαιρο.

Γεγονός είναι πως η ΑΕΚ της Ευρώπης είναι εδώ και αξίζει να προκριθεί. Χθες, θα μπορούσε να είχε φτάσει τους έξι βαθμούς και να έχει «σφραγίσει» την ευρωπαϊκή της συνέχεια! Ήταν καλύτερη του Άγιαξ, του έκανε 24 τελικές (!) και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, τον έλιωσε.

Τώρα με τους τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες, καθίστανται πλέον πολύ κομβικά τα δύο κολλητά παιχνίδια με την Μαρσέιγ. Όπως πολύ κομβικά θα είναι και τα δύο παιχνίδια ανάμεσα στον Άγιαξ με την Μπράιτον. Αλλά όλα αυτά, θα τα δούμε όλοι μας, και κυρίως πρέπει να τα δει η ομάδα στην ώρα τους.

Σήμερα πρέπει να γίνει το… δύσκολο από πνευματικής άποψης, να αφήσει δηλαδή πίσω της η ΑΕΚ την Ευρώπη και να νικήσει τον Παναιτωλικό την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα  είναι ένα ευρωπαϊκό κλαμπ και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται, όλη η νοοτροπία που την διακατέχει, αποδεικνύει μάλιστα ότι παίζει ως μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Που αγωνίζεται πάντα και παντού για τη νίκη.

Που δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία, είτε παίζει με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, είτε με την Μπράιτον στην Αγγλία, είτε με τον Άγιαξ, είτε με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτή είναι η ΑΕΚ σήμερα και αξίζει να την απολαμβάνουμε, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X