Η τοποθέτηση του Σάουθγκεϊτ για το VAR:«Δεν μου αρέσει το VAR – ο διαιτητής πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο»

Σάουθγκεϊτ μετά το κάζο από την Ουγγαρία: «Η επόμενη περίοδος θα είναι δυσάρεστη και άβολη»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι αντίθετος με την χρήση του VAR στα γήπεδα και ανέφερε ότι είναι λάτρης της παλιάς σχολής του παιχνιδιού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι αντίθετος με την εφαρμογή  του VAR από τότε που ο καλύτερος διαιτητής του κόσμου Πιερλουίτζι Κολίνα έφτιαξε ένα βίντεο με οδηγίες προς τους διαιτητές πριν από το Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ που έλεγε ότι ο Κάλβιν Φίλιπς εμπόδισε έναν Αλβανό αμυντικό και επέτρεψε στον Χάρι Μαγκουάιρ να σκοράρει. Έτσι ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας αντιπαθεί το Video Assistant Referee (VAR) και έτσι είπε «Πάντα με μεγάλωσαν ως παιδί ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν οριστική».

Και τα σχόλια του Σάουθγκεϊτ για την τεχνολογία, ειδικά εν μέσω της οργής του ακυρωθέντος γκολ του Λουίς Ντίας για τη Λίβερπουλ εναντίον της Τότεναμ, ήταν απροσδόκητη.

«Όλοι πήγαιναν στην παμπ και γκρίνιαζαν για τον διαιτητή και εξακολουθούν να πηγαίνουν στην παμπ και να γκρινιάζουν για τον διαιτητή, οπότε δεν είμαι σίγουρος τι έχουμε λύση πραγματικά», είπε.

 «Μάλλον είμαι λίγο ντεμοντέ. Ο διαιτητής το δίνει όπως το βλέπει, ας συνεχίσουμε, πρέπει να αντιμετωπίσουμε ό,τι κι αν συμβεί».

«Μπορεί να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό [VAR]. Δεν ένιωσα ποτέ ότι θα λύναμε κάθε ζήτημα.

Μιλάτε για την πιο πρόσφατη υπόθεση υψηλού προφίλ αλλά συνήθως εξακολουθείτε να μιλάτε για μια απόφαση, όπως ένα χέρι ή ένα φάουλ. Όταν είμαι σε αγώνες, έχω πάντα επίγνωση ότι οι μόνοι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι συμβαίνει είναι οι άνθρωποι που έχουν πληρώσει για να πάνε στο ματς.

Το βρίσκω πολύ δύσκολο. Κάθομαι στο γήπεδο δίπλα σε κόσμο και είμαι τυχερός καθώς συνήθως παίρνω δωρεάν εισιτήριο και άλλοι πληρώνουν πολλά χρήματα και δεν έχουν ιδέα ή τηλεφωνούν σε κάποιον στο σπίτι και ρωτούν τι συμβαίνει».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X