Νιούκαστλ: Η «μάχη» των ποδοσφαιριστών της για να πάρουν την φανέλα του Εμπαπέ

Νιούκαστλ: Η «μάχη» των ποδοσφαιριστών της για να πάρουν την φανέλα του Εμπαπέ
Photo Credits: INTIME

Πληθώρα ποδοσφαιριστών της Νιούκαστλ ζήτησαν την φανέλα του Εμπαπέ μετά την επιβλητική νίκη της ομάδας τους επί της Παρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιούκαστλ επιβλήθηκε με 4-1 της Παρί για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League και πέρασε επικεφαλής στη βαθμολογία.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που ζήτησαν την φανέλα του Κιλιάν Εμπαπέ. Ύστερα από την «μάχη» των παικτών της Αγγλικής ομάδας, η φανέλα με το νούμερο «7» στην πλάτη και το όνομα του Γάλλου ποδοσφαιριστή κατέληξε στα χέρια του Τρίπιερ, αντί του Λόνγκσταφ, που επίσης την ζήτησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kieran Trippier (@ktrippier2)


Ο Νταν Μπερν, ρωτήθηκε στη μικτή ζώνη για την φανέλα του Γάλλου και απάντησε: «Είναι αστείο αυτό που συμβαίνει με τις φανέλες. Μπορείτε απλώς να μπείτε στο YouTube και να αποδείξετε ότι παίξατε εναντίον τους. Εγώ έχω συλλογή μόνο με τρεις φανέλες, των Πίτερ Κράουτς, Περ Μερτεζάκερ και Ρούτλετζ.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X