Απίστευτο: Συνέλαβαν δύο παίκτες της Λέγκια και γρονθοκόπησαν τον πρόεδρο μετά το ματς με Άλκμααρ

Απίστευτο: Συνέλαβαν δύο παίκτες της Λέγκια και γρονθοκόπησαν τον πρόεδρο μετά το ματς με Άλκμααρ
Photo Credits: INTIME

Ξύλο και διπλωματικό επεισόδιο μετά το Άλκμααρ-Λέγκια 1-0 για το Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωτοφανή σκηνικά που έφτασαν στο σημείο να προκαλέσουν… διπλωματικό επεισόδιο έγιναν μετά το φινάλε του αγώνα της Άλκμααρ με τη Λέγκια Βαρσοβίας (1-0) για το Conference League.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, οι παίκτες της πολωνικής ομάδας άρχισαν να επιβιβάζονται στο πούλμαν για να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Όμως παρότι δεν είχαν όλοι επιβιβαστεί, η αστυνομία αποφάσισε να «σφραγίσει» το γήπεδο, υπό το φόβο επεισοδίων την ώρα της αναχώρησης των φιλοξενούμενων οπαδών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποχωρήσουν για να επιβιβαστούν στο πούλμαν οι παίκτες Πάβελ Βζόλεκ και Μπάρτος Σλιζ, όπως επίσης και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης, Ντάριους Μιοντούσκι. Παρά τις διαμαρτυρίες τους, οι αρχές ήταν αμετάπειστες και οι Πολωνοί καταγγέλλουν πως η συμπεριφορά τους ήταν αγενής και επιθετική. Αναφέρουν πως απώθησαν τον φροντιστή της ομάδας, ενώ υπάρχει βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο να δέχεται γροθιά από έναν αστυνομικό που φορούσε μάσκα.

Ο Ζοσουέ και ο Ράντοβαν Πάνκοφ πήγαν να υπερασπιστούν τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες τους και οι αρχές τους έθεσαν υπό κράτηση. Αρχικά οι δύο παίκτες επέστρεψαν στο πούλμαν, αλλά η αστυνομία επέμενε να τους συλλάβει και αφού τους πέρασε χειροπέδες, τους μετέφερε στο τμήμα όπου παρέμειναν για ώρες. Η αστυνομία ήθελε να συλλάβει και τον πρόεδρο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Η Λέγκια ήρθε σε επαφή μέχρι και με την πρεσβεία αναζητώντας τρόπο για να ελευθερώσει τους δύο παίκτες, χωρίς όμως αποτέλεσμα αρχικά, λόγω και του προχωρημένου της ώρας. Όταν υπήρξε τελικά επικοινωνία, η πρεσβεία παρά τις προσπάθειές της βρήκε ανένδοτη την ολλανδική αστυνομία. Η τύχη των δύο παικτών θα γίνει γνωστή το πρωί της Παρασκευής, καθώς είναι πιθανό να τους απαγγελθούν κατηγορίες για επίθεση και αντίσταση κατά των αρχών και να παραμείνουν υπό κράτηση στην Ολλανδία, μέχρι νεωτέρας.

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X