Euroleague: Μάχη Παναθηναϊκος - Ολυμπιακός με το... καλημέρα στο ΟΑΚΑ

Euroleague: Μάχη Παναθηναϊκος - Ολυμπιακός με το... καλημέρα στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:15, Νοvasports Prime) στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι αιωνίων την Παρασκευή (6/10) στη Euroleague. Μετά τα ματς που άνοιξαν την αυλαια την Πέμπτη, το μενού σήμερα περιλαμβάνει τη μάχη του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15, Νοvasports Prime, live Gazzetta), με τις δύο ομάδες να θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Μουστάφα Φαλ δεν προλαβαίνει το ντέρμπι. Ο Γάλλος σέντερ πήγε στην Γερμανία, όπου και συναντήθηκε με τον προσωπικό του γιατρό. Όσον αφορά την κατάστασή του, δεν έχει κάτι σοβαρό. Στη 12άδα θα βρίσκεται ο Μπραζντέικις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός θα θέλει να απαντήσει για όσα έγιναν. Από την πλευρά του ο Γουίλιαμς Γκος τόνισε πως στα ντέρμπι δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από την ατμόσφαιρα.

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό (6/10) και μίλησε με τους παίκτες του… τριφυλλιού, αλλά και με τον Αταμάν. Οι πράσινοι θα παίξουν το ντέρμπι χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου. Ο Αταμάν ανέφερε πως «δεν ήταν αυτό το επίπεδό μας στο Super Cup, τώρα θα είναι διαφορετικά στο ΟΑΚΑ». Τέλος από την πλευρά των παικτών ο Λεσόρ είπε πως το μπάσκετ δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά παιχνίδι επιμονής και υπομονής.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι 20:45

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 21:15

Βαλένθια – Μονακό 21:30

Μπασκόνια – Ρεάλ 21:30

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X