Αντίπαλοι ΑΕΚ: Το... έσωσε στο τέλος (2-2) η Μπράιτον μέσα στη Μασσαλία

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Το... έσωσε στο τέλος (2-2) η Μπράιτον μέσα στη Μασσαλία
Photo Credits: INTIME

Η Μαρσέιγ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά η Μπράιτον γύρισε το ματς και κράτησε το καλύτερο για το τέλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλο ήρθε το άλλο ματς του ομίλου της ΑΕΚ (2-2) μεταξύ Μαρσέιγ και Μπράιτον στο «Βελοντρόμ».

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που η Μαρσέιγ δεν καταφέρνει να κρατήσει προβάδισμα και χύνει στο τέλος την καρδάρα με το γάλα.

Η ομάδα της Μασσαλίας μπήκε πολύ δυναμικά στο ματς και με ωραίο σουτ του Μπεμπά άνοιξε το σκορ (19’), απέναντι σε έναν αντίπαλο που έμοιαζε σοκαρισμένη στο γήπεδο. Ένα ερασιτεχνικό λάθος του Ντανκ στην επόμενη φάση έδωσε νέα καθαρή φάση και ο Βερετού (20’) έκανε το 2-0, που έμοιαζε με παράσταση νίκης.

Στην επανάληψη, όμως, όλα άλλαξαν. Οι Άγγλοι εμφανίστηκαν στο γήπεδο και το ματς γύρισε. Από ασίστ του Μιτόμα, ο Γκρος τελείωσε ωραία την φάση για το 2-1 (55’) και η πίεση πήγε στους γηπεδούχους.

Η Μπράιτον είχε δύο καλές στιγμές με τον Μιτόμα για την ισοφάριση και τελικά την βρήκε στο 89ο λεπτό με τον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος έκανε το τελικό 2-2, το οποίο άφησε χωρίς νίκη την Μαρσέιγ στον όμιλο και στην κορυφή την ΑΕΚ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X