Στα προημιτελικά του China Open η Σάκκαρη

Στα προημιτελικά του China Open η Σάκκαρη

Η φορμαρισμένη Σάκκαρη νίκησε τη Γουάνγκ, περιμένει η Κόκο Γκόφ στους "8"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Την εξαιρετική φόρμα της το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η Μαρία Σάκκαρη, η οποία για την φάση των “16” του China Open ξεπέρασε το εμπόδιο της Σίνγιου Γουάνγκ στα τρία σετ (6-4, 2-6, 6-3) στο Diamond Court και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά.

Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την αντίπαλό της (Νο37 στον κόσμο), αλλά βρήκε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση και να συνεχίσει ακάθεκτη με στόχο να φτάσει ως το φινάλε της διαδρομής.

Επόμενη αντίπαλος για την 28χρονη είναι η η πρωταθλήτρια του US Open, Κόκο Γκοφ, η οποία προέρχεται από ένα σερί 15 σερί νικών και είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη τενίστρια στον κόσμο.

Με την πρόκριση στα προημιτελικά, η Σάκκαρη εξασφάλισε τους 3.245 βαθμούς τη Δευτέρα στο Race για το WTA Finals και πλησιάζει όλο και περισσότερο για να καταφέρει να δώσει τελικά το παρών. Αυτός άλλωστε είναι και ο μεγάλος της στόχος.

Η Σάκκαρη θα μειώσει σίγουρα τη διαφορά της στους 405 βαθμούς από το Νο8, στους 415 από το Νο7 και στους 426 από το Νο6. Αν νικήσει την Γκοφ και μπει στα ημιτελικά του China Open, θα πλησιάσει στους 251 βαθμούς από το Νο6 και στους 230 από το Top8, ενώ με πρόκριση στον τελικό θα βρεθεί στο Νο6 του Race.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X