Άγιαξ ακούς: Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε - Το 1-1-10 της ΑΕΚ με τους Ολλανδούς (VIDEO)

Άγιαξ ακούς: Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε - Το 1-1-10 της ΑΕΚ με τους Ολλανδούς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

H AEK έχει κακή παράδοση με τις ολλανδικές ομάδες, αλλά οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπάνε...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την κάκιστη παράδοση που έχει απέναντι στις ολλανδικές ομάδες θέλει να σπάσει απόψε (5/10, 19:45) το βράδυ η ΑΕΚ.

Η Ένωση φιλοξενεί τον Άγιαξ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, αλλά και να δώσει συνέχεια στον θρίαμβο επί της Μπράιτον, ώστε να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παράλληλα όμως η ομάδα του Αλμέιδα θα επιδιώξει να πάει και κόντρα στην πολύ αρνητική παράδοση που έχει απέναντι σε ολλανδικές ομάδες. Σε σύνολο 12 αγώνων στην ιστορία τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν να επιδείξουν μόλις μία νίκη και δέκα ήττες, με τέρματα 5-25!

Η μοναδική φορά που κέρδισε η ΑΕΚ ήταν για τον 2ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1992-93, με αντίπαλο τη μεγάλη Αϊντχόφεν του Ρομάριο. Στο πρώτο παιχνίδι η Ένωση επικράτησε με 1-0 χάριν σε γκολ του Βασίλη Δημητριάδη στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, αλλά στη ρεβάνς ο τρομερός Ρομάριο έκανε χατ τρικ (3-0) κι έδωσε την πρόκριση στην PSV.

Η προϊστορία του Δικεφάλου με τους Ολλανδούς αρχίζει μισό αιώνα πριν, από τις αναμετρήσεις με την Τβέντε για το Κύπελλο Εκθέσεων, ενώ η φετινή είναι η τρίτη φορά που η ΑΕΚ κληρώνεται με τον Άγιαξ. Τις δύο προηγούμενες είχε γνωρίσει 4/4 ήττες.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άγιαξ ακούς: Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε - Το 1-1-10 της ΑΕΚ με τους Ολλανδούς (VIDEO)

Πηγή: sdna

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X