Ο Παναθηναϊκός πετάει στο Ισραήλ για το διπλό

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (28/9)
Photo Credits: INTIME

Με νίκη κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται πιο κοντά στην πρόκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη του απέναντι στην Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, έδειξε ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Απόψε (5-10-23) οι «πράσινοι» με νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα θα κάνουν ένα τεράστιο βήμα προς την πρόκριση.

Το παιχνίδι στο Ισραήλ δεν είναι εύκολο, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για μια δυνατή μάχη μέχρις εσχάτων. Στόχος είναι το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί συγκεντρωμένο και προσηλωμένο στον στόχο για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο τραυματίας Μάγκνουσον και ο Πάλμερ-Μπράουν, ενώ ο Αϊτόρ ταξίδεψε στο Ισραήλ, αν και δύσκολα θα αγωνιστεί.

Από την πλευρά της η Μακάμπι δεν ξεκίνησε καλά την πορεία της στον όμιλο, καθώς έχασε 3-0 από τη Ρεν στη Γαλλία και θα παλέψει για τη νίκη στην έδρα της, προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Νίτζαν, Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Σεκ, Κόρνουντ, Μοχάμεντ, Τζαμπέρ, Νταβίντ, Τσέρι, Κχαλαϊλί, Πιερό.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X