ΑΕΚ: «Δεν έχουμε που να προπονηθούμε. Δεν είχαν καταλάβει το θέμα μας στην κυβέρνηση» (VIDEO)

ΑΕΚ: «Δεν έχουμε που να προπονηθούμε. Δεν είχαν καταλάβει το θέμα μας στην κυβέρνηση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Άστεγη έμεινε η πρωταθλήτρια χάντμπολ ΑΕΚ μετά το λουκέτο στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σωρεία προβλημάτων έχει δημιουργήσει στον ελληνικό αθλητισμό το ξαφνικό λουκέτο στο ΟΑΚΑ μετά την μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ για πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.
Ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος έμεινε χωρίς έδρα για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια ενώ η ελληνικη ποδηλασία δεν έχει πλέον σπίτι και θα μετακομίσει προς… Βουλγαρία.
Ομως δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις. Το OPEN και η εκπομπή «΄Ώρα Ελλάδος» έφερε στο φως της δημοσιότητας και το ξεσπίτωμα της ομαδας χαντμπολ της ΑΕΚ η οποία είναι και η πρωταθλήτρια Ελλάδας και πλεον δεν έχει που να προπονηθεί και που να δώσει τους αγώνες της, αφού η αίθουσα «Κασιμάτης» την οποία ανακαίνισε η Ένωση έκλεισε μαζί με το Κεντρικό Στάδιο του ΟΑΚΑ. Εκεί μάλιστα προπονείται και η γυναικεία ομάδα αλλά και το βόλει γυναικών.
Ο υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ, Στάθης Παπαχρηστοφυλης και ο παικτης της Ένωσης Χρήστος Κεδέρης ζητούν άμεσα μια λύση.
Αναλυτικά όσα είπαν:
Για την επικρατούσα κατάσταση: 
Σ.Π. « Είμαστε σε δεινή θέση. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, η ομάδα που χρησιμοποιεί το ελληνικό χάντμπολ στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί. Η εύρεση στέγης είναι καθημερινός αγώνας και γίνεται μόνο με τις διαπροσωπικές σχέσεις»
Χ.Κ. « Δεν μας άνοιγαν να πάρουμε τα πράγματά μας από το ΟΑΚΑ. Πάθαμε σοκ, μάθαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το στέγαστρο αλλά δε ξέραμε ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο: να μην μας ανοίγει ο φύλακας να πάρουμε τα ρούχα μας. Είναι πολύ δύσκολα αυτά για έναν επαγγελματία αθλητή. »
Για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα:
Χ.Κ «Είναι προβληματική η συμμετοχή μας. Έχουμε πολύ ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αυτή την περίοδο. Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και ξεκινούν μετά και οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.»
Σ.Π «Πως θα κάνουμε τους αγώνες εφόσον δεν κάνουμε προπονήσεις; Η πολιτεία, η ΓΓΕ να παρέμβουν και να διευθετήσουν το θέμα»
Για την συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού:
Σ.Π: «Δεν είχε γίνει αντιληπτό το πρόβλημα ότι το θέμα της ΑΕΚ είναι τόσο σοβαρό. Ειπώθηκε στη συνέντευξη του κ. Βρούτση ότι το 95% των προβληματων έχει διευθετηθεί, εμείς είμαστε βεβαίως στο 5% που ακόμα περιμένουμε διευθέτηση.»
Χ.Κ «Πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να έρθει η λύση, έρχεται και η Εθνική ομάδα και δε γίνεται να μένουμε χωρίς προπονήσεις.»
Για τα άλλα θέματα που δημιουργούνται στον σύλλογο:
Σ.Π. «Ο ελληνικός αθλητισμός δεν είναι μόνο ο επαγγελματικός, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, είναι και άλλα αθλήματα και ένα σοβαρό θέμα ακόμα είναι ότι δεκάδες παιδιά μένουν ξεκρέμαστα και ενδεχομένως να οδηγηθούν εκτός αθλητισμού.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X