Την Πέμπτη το πρωί ο αγώνας της Σάκκαρη

Την Πέμπτη το πρωί ο αγώνας της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη κυνηγάει αύριο στο Πεκίνο (WTA 1000) την πρόκριση στον τρίτο σερί προημιτελικό της στο tour, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το WTA Finals

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα της την Κινέζα Σινγιού Γουάνγκ (Νο.37) και ο αγώνας θα αρχίσει περίπου στις 11.30 (Novasports 6).

Η νικήτρια αυτού του ματς θα παίξει στα προημιτελικά με μια εκ των Κόκο Γκοφ, Βερόνικα Κουντερμετόβα, που θα αναμετρηθούν στις 09.30.

Η Μαρία Σάκκαρη θέλει τουλάχιστον την πρόκριση στα ημιτελικά για να έχει ελπίδες να βρεθεί στην πρώτη οκτάδα του Race, η οποία θα ταξιδέψει στο τέλος του μήνα στο Μεξικό.

Στο μεταξύ, το σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης έκλεισε η Έλενα Ριμπάκινα (Νο.4), που έχασε το πρώτο σετ από τη νεαρή Μίρα Αντρέεβα και έμεινε πίσω με 2-4 στο δεύτερο, όμως έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 2-6, 6-4, 6-1. Θα παίξει στα προημιτελικά με τη νικήτρια του αυριανού αγώνα Σαμπαλένκα-Παολίνι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X