Γιούργκεν Κλοπ: «Θα ήθελα να ξαναπαίξουμε το ματς, αλλά δεν νομίζω να συμβεί»

Γιούργκεν Κλοπ: «Θα ήθελα να ξαναπαίξουμε το ματς, αλλά δεν νομίζω να συμβεί»
Photo Credits: INTIME

Για την επίμαχη φάση του οφσάιντ του Λουίς Ντίας ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιούργκεν Κλοπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πίσω της καλείται να αφήσει η Λίβερπουλ την ήττα από την Τότεναμ με 2-1, στρέφοντας το βλέμμα της στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τη διοργάνωση του UEFA Europa League. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα που, ωστόσο, στιγματίστηκε από διαιτητικό λάθος και συγκεκριμένα από το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας.

Ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (05/10, 22:00, COSMOTE SPORT 7 HD) , ο Γιούργκεν Κλοπ αφού πρώτα τόνισε ότι η δημοσιοποίηση του ηχητικού δεν αλλάζει τίποτα ως προς το αποτέλεσμα, εν τούτοις αποδεικνύει ότι οι διαιτητές δεν είχαν πρόθεση να αδικήσουν τη Λίβερπουλ, καθώς χαρακτήρησε την απόφασή τους ως λάθος.

«Το ηχητικό δεν άλλαξε καθόλου. Είναι σημαντικό να το αντιμετωπίσουμε με τον κατάλληλο τρόπο. Δεν το έκαναν επίτηδες, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Έκαναν λάθος και ένιωσαν άσχημα εκείνο το βράδυ. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι μια επανάληψη (σ.σ. αγώνα), αυτό μάλλον δεν θα συμβεί. Το επιχείρημα εναντίον είναι ότι όλοι θα το ζητήσουν, αλλά αυτή η κατάσταση είναι τόσο πρωτόγνωρη», σημείωσε συγκεκριμένα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X