Νεκρός φίλαθλος στο Λέιτον Όριεντ-Λίνκολν: Οπαδοί υποχρέωσαν τον διαιτητή να διακόψει το ματς

Νεκρός φίλαθλος στο Λέιτον Όριεντ-Λίνκολν: Οπαδοί υποχρέωσαν τον διαιτητή να διακόψει το ματς
Photo Credits: INTIME

Ένας οπαδός της Λέιτον Όριεντ άφησε την τελευταία του πνοή στις κερκίδες του γηπέδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγικό περιστατικό στο Λέιτον Όριεντ – Λίνκολν. Την τελευταία του πνοή άφησε ένας οπαδός της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι της με τη Λίνκολν όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ένας φίλαθλος έχασε τις αισθήσεις του στην κερκίδα, με τα άλλα άτομα που ήταν δίπλα του να καλούν εσπευσμένα σε βοήθεια. Οι σεκιούριτι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη ειδοποίησαν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους υπεύθυνους και εκείνοι κάλεσαν ασθενοφόρο.

Ωστόσο το τι ακολούθησε είναι αυτό που σοκάρει. Ο διαιτητής αν και κατάλαβε τι συνέβη δεν πήρε απόφαση να διακόψει το παιχνίδι, ζητώντας από τους παίκτες να συνεχίζουν να αγωνίζονται.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση των οπαδών που ήταν δίπλα στο άτομο που δεν είχε τις αισθήσεις τους. Μην μπορώντας να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, περίπου 20 άτομα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο υποχρεώνοντας τον διαιτητή να διακόψει το ματς, για να μπορέσουν να τοποθετήσουν εκεί τον οπαδό και να του κάνουν ΚΑΡΠΑ στην άκρη του αγωνιστικού χώρου.

Το ασθενοφόρο, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, έκανε μόλις τέσσερα λεπτά να έρθει και να αρχίσει να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο άτομο, το οποίο τελικά διαπιστώθηκε ότι έχει χάσει τη ζωή του.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X