Τα τελεσίγραφα που δεν υπήρξαν ποτέ και η ισοπεδωτική ΑΕΚ στην Λίγκα

Τα τελεσίγραφα που δεν υπήρξαν ποτέ και η ισοπεδωτική ΑΕΚ στην Λίγκα
Photo Credits: INTIME

Ο Insider αποκαθιστά την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το θέατρο σκιών για τις εντυπώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μια ακόμη φορά, στην συγκεκριμένη περίπτωση με την σύμπραξη πολλών Μέσων κι όχι μόνο άμεσα ελεγχόμενων από τον Μαρινάκη ή της επιρροής του, η αλήθεια θυσιάστηκε στον βωμό της προπαγάνδας.

Δυστυχώς ο κόσμος δεν μπορεί να παρακολουθεί τις τηλεδιασκέψεις της Λίγκας. Μόνο όσοι τις παρακαλουθούν, δηλαδή οι συμμετέχοντες και όσοι είναι μαζί τους από την κάθε ΠΑΕ κι όσοι έχουν πολύ ασφαλές ρεπορτάζ, μπορούν να έχουν την κανονική εικόνα.

Απαίτησε τα… αυτονόητα

Αυτοί λοιπόν σίγουρα γνωρίζουν πως ο πρόεδρος της Λίγκας για άλλη μια φορά βγήκε και ζήτησε («απαίτησε») πράγματα που ήξερε πως είχαν δρομολογηθεί, για να εμφανιστεί πως τα επέβαλλε αυτός. Πρόθυμοι να δημιουργήσουν την εντύπωση που ήθελε; Πολλοί. Και δυστυχώς όχι μόνο οι προβλεπόμενοι. Παράξενος γίνεται ο κόσμος, όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.

Έκανε μια μακροσκελή τοποθέτηση με τα ίδια και τα ίδια και κάπου μέσα πέταξε και την φοβερή ιδέα να μην οριστούν οι αγώνες οι επόμενοι, αν δεν βγει νέος αρχιδιαιτητής. Προσέξτε: Εμφανίστηκε να απαιτεί όσα ήδη εδώ και μέρες δρομολογεί η ΕΠΟ! Είτε δεν το ήξερε κι εκτέθηκε, είτε απλά έκανε αυτό που κάνει πάντα για να δημιουργήσει εντυπώσεις, δεν έχει σημασία.

Η ισοπεδωτική απάντηση της ΑΕΚ

Βγαίνει λοιπόν μετά η ΑΕΚ μέσω του Γιώργου Κοσμά και κάνει μια ισοπεδωτική τοποθέτηση. Που την διαβάσατε προφανώς μόνο και μόνο επειδή η ΑΕΚ την έδωσε, άρα ήταν υποχρεωμένοι όλοι ή σχεδόν όλοι να την δημοσιεύσουν. Δεν αναδείχθηκε βέβαια από ΚΑΝΕΝΑΝ στον βαθμό που αργότερα αναδείχθηκε η τοποθέτηση Μαρινάκη. Στην οποία απάντησε ο Κοσμάς, αλλά ποιος ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες…

Στο τέλος της τοποθέτησης του ο Κοσμάς αναφέρθηκε και στο θέμα του μη ορισμού αγώνων που είχε αναφέρει ο Μαρινάκης και τον ρώτησε τι εννοεί; Και σε πολύ χαμηλούς τόνους ο Μαρινάκης απάντησε πως εννοούσε να το δουν και να τεθεί σε ψηφοφορία σε μελλοντική συνεδρίαση, αν κι εφόσον… Και τέλος εκεί, τίποτε άλλο.

Οσο υπάρχει Μελισσανίδης!

Κι όμως… Όλο αυτό παρουσιάστηκε σαν τελεσίγραφο Μαρινάκη με το οποίο… θα επιβάλλει, αυτά που ήδη έκανε από μόνη της η ΕΠΟ. Καμιά ελπίδα, καμιά σωτηρία μέσα σε αυτή την μιντιακή δικτατορία που υπάρχει και στα παράξενα παιχνίδια που παίζουν κι άλλοι όπως φαίνεται.

Ας είναι. Η αλήθεια δεν αλλάζει κι έστω κι εδώ, στο enwsi, μπορείτε να την διαβάζετε. Και κυρίως δεν αλλάζουν οι διαδικασίες. Όσο κι αν προσπαθήσει, ό,τι και να χρησιμοποιήσει, όσο θα υπάρχει Μελισσανίδης στην ΑΕΚ το ποδόσφαιρο στο χέρι δεν θα το βάλει.

Ο Insider

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X