Το ματς της ΑΕΚ με τον Αγιαξ στην εκτίμηση του Μπορμπόκη: «Είναι ευκαιρία με την κατάσταση που βρίσκονται οι Ολλανδοί - Εχει πολύ ταλέντο»

Το ματς της ΑΕΚ με τον Αγιαξ στην εκτίμηση του Μπορμπόκη: «Είναι ευκαιρία με την κατάσταση που βρίσκονται οι Ολλανδοί - Εχει πολύ ταλέντο»
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο ματς για την ΑΕΚ αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Αγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρούν πλέον στην ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο τον Άγιαξ στην OPAP Arena στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η «Ένωση» μετά την ήττα αλλά κυρίως την κακή εμφάνιση στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, θέλει να βγάλει αντίδραση και να δώσει δείγματα γραφής, ίδια με εκείνα της Λεωφόρου αλλά και του Μπράιτον, όπου η ομάδα ήταν πιεστική και πήρε δυο σπουδαίες νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό και τους «γλάρους» αντίστοιχα.

Ο Ματίας Αλμέιδα, ζυγίζει τις επιλογές του και δεδομένα θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Αργεντινός τεχνικός, γνωρίζει ότι ο Άγιαξ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση αλλά ποτέ δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα ως αντίπαλος καθώς διαθέτει ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές.

Το ματς της ΑΕΚ με τον Αγιαξ στην εκτίμηση του Μπορμπόκη

Στην εκπομπή του ENWSI TV ο Βασίλης Μπορμπόκης στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που είναι για την ΑΕΚ το ματς με τον Αγιαξ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X