Τσιτσιπάς: «Ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου» (VIDEO)

Τσιτσιπάς: «Ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου» (VIDEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κορυφαίος Έλληνας έδωσε συνέντευξη στο TennisTV και μίλησε για τον πατέρα του αλλά και το τέλος της συνεργασίας με τον Μαρκ Φιλιππούση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τενίστας και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο μίλησε για την σχέση με τον πατέρα του και πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει, παρά ορισμένες φήμες που ήθελαν τους δύο να απομακρύνονται.

«Ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου. Ακόμα και όταν δεν ήταν εκεί και ο κόσμος δεν τον έβλεπε, ήταν στο πλευρό μου ψηφιακά. Είναι εδώ για να μείνει, δεν έχω πρόθεση να τον αλλάξω ποτέ ή να τον σπρώξω μακριά.

Ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να δημιουργεί φήμες ή να καταστρέψει αυτό που έχεις με κάποιον που είναι πολύ κοντά σου με κάθε τρόπο, αλλά είναι κάποιος που δεν γίνεται να αποκλειστεί», είπε αρχικά.

Έπειτα αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή του Μαρκ Φιλιππούση: «Ο Μαρκ Φιλιππούσης δεν είναι πια μέλος της ομάδας. Ήθελα να δοκιμάσω με έναν προπονητή και να δω πώς θα δουλέψει.

Ήταν λίγο ασυντόνιστο από πολλές πλευρές. Χωρίς την παρουσία του πατέρα μου ένιωσα ότι έχανα μέρος της ταυτότητάς μου ως παίκτη. Δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ στους νέους τρόπους ή μεθόδους του Μαρκ, τον οποίο θαύμαζα και μου άρεσε πολύ να βλέπω στην τηλεόραση όταν ήμουν μικρότερος».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X