Τούχελ: «Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις για την επιστροφή του Νόιερ, εκείνος αποφασίζει»

Τούχελ: «Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις για την επιστροφή του Νόιερ, εκείνος αποφασίζει»
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως ο Μάνουελ Νόιερ είναι εξαιρετικός στις τελευταίες προπονήσεις της Μπάγερν και η επιστροφή του στα γήπεδοα εξαρτάται από αυτόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Μάνουελ Νόιερ έσπασε το πόδι του, ενώ έκανε σκι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί επέμβαση. Από τότε είναι εκτός για την Μπάγερν, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του.

Ο Νόιερ προπονείται, όμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα υπερασπιστεί ξανά την εστία των Βαυαρών. Ο Τόμας Τούχελ σε δηλώσεις του δεν θέλησε να κάνει πρόβλεψη, αλλά τόνισε πως εξαρτάται από τον Γερμανό τερματοφύλακα, ο οποίος εντυπωσιάζει στις προπονήσεις.

“Τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά τελευταία. Είμαι εντυπωσιασμένος από τις τελευταίες προπονήσεις, με την αύρα του, το χάρισμα και την ποιότητά του. Δεν θέλω ωστόσο να κάνω προβλέψεις για την επιστροφή του. Ο Μάνου θα αποφασίζει για τον εαυτό του. Ωστόσο τις τελευταίες προπονήσεις ήταν εξαιρετικά” ανέφερε συγκεκριμένα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X