Xάου: «Πρέπει να περιορίσουμε τον Εμπαπέ»

Xάου: «Πρέπει να περιορίσουμε τον Εμπαπέ»
Photo Credits: INTIME

Ο Έντι Χάου σχολίασε την επιστροφή της Νιουκάστλ στο UEFA Champions League και τα πλάνα του για να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγγλος τεχνικός αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική θα είναι η αυριανή βραδιά για τον σύλλογο και τους οπαδούς της Νιουκάστλ, ενώ στάθηκε στο πως σκοπεύει να σταματήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο θεωρεί τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Μπορώ να επιστρέψω στον αγώνα της Μίλαν μόνο στην στιγμή που ακούστηκε ο ύμνος του Champions League. Η εστίασή μου δεν ήταν στη μουσική ή στην στιγμή, απλώς προσπαθούσα να βοηθήσω τους παίκτες μου για να επικεντρωθούν στο πως θα έπρεπε να μπούμε μέσα στο γήπεδο.

Ναι, θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για τον σύλλογο γιατί θα είναι μια μαγική βραδιά στο γήπεδό μας, αλλά η δική μου δουλειά είναι να επικεντρωθώ στον αγώνα».

Για την αντιμετώπιση του Εμπαπέ: «Είναι πολύ δύσκολο να τον… πολεμήσεις. Οι αμυντικές επιδόσεις μας πάντα είναι καλές και ποτέ δεν εξαρτώνται από έναν παίκτη. Δεν πιστεύω στο man-to-man. Πρέπει να περιορίσουμε το χώρο και ελπίζω να κρατήσουμε… άσφαιρο τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Θα είναι κρίσιμο για εμάς. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Η Μίλαν ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Ο ανταγωνισμός, ή το πόσο καλά τα πάμε απέναντι σε αυτόν, θα βασιστεί στο πώς τα πάμε εδώ στο σπίτι μας. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι στον όμιλό μας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X