Ο Άρης Βασιλόπουλος... εμφανίστηκε ξανά για τις εκλογές της Νέας Φιλαδέλφειας - Στηρίζει Σερετάκη

Ο Άρης Βασιλόπουλος... εμφανίστηκε ξανά για τις εκλογές της Νέας Φιλαδέλφειας - Στηρίζει Σερετάκη
Photo Credits: INTIME

Μετά από χρόνια απουσίας ο Άρης Βασιλόπουλος εμφανίστηκε στα κοινά της Νέας Φιλαδέλφειας ξανά και... προτείνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Λαϊκή Συσπείρωση και τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σερετάκη στις δημοτικές εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, στηρίζει με γραπτή του δήλωση ο Άρης Βασιλόπουλος.

Ο πρώην δήμαρχος Νέα Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ήταν πολέμιος του γηπέδου της ΑΕΚ και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να καθυστερήσει την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» από το 2014 μέχρι και το 2019.

Μάλιστα, μαζί του είχε και άμεση συνεργάτιδα τότε την Ευτυχία Παπαλουκά, η οποία πλέον βρίσκεται στο τωρινό ψηφοδέλτιο του Γιάννη Τομπούλογλου για τη Νέα Φιλαδέλφεια, αδερφού του Χάρη Τομπούλογλου…

Αναλυτικά η δήλωση στήριξης του Αρη Βασιλόπουλου:

Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε περιβάλλον επιχειρούμενης αποπολιτικοποίησης, όπου τα  πραγματικά προβλήματα της πόλης και των ανθρώπων που ζούμε σε αυτή, τα αίτια τους καθώς και η στάση της κάθε παράταξης/υποψηφίου τα προηγούμενα χρόνια υποκαθίστανται από επικοινωνιακές παραστάσεις, παζάρια για μεταγραφές και κούφιες υποσχέσεις.

Τα προηγούμενα 4 χρόνια είδαμε τη δημοτική αρχή του κ. Βούρου να ιδιωτικοποιεί τον ηλεκτροφωτισμό τριπλασιάζοντας το πραγματικό κόστος στα 3.700.000 €. Είδαμε την παραχώρηση δημοτικής περιουσίας και κοινόχρηστων χώρων πρασίνου σε τρίτους. Είδαμε να υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες στους πολίτες συρρικνώνοντας σημαντικά το εργατικό δυναμικό του Δήμου όταν η Δημοτική αρχή της Δύναμης πολιτών το αύξησε κατά 20% την προηγούμενη περίοδο. Βιώσαμε την παντελή αδιαφορία για τη συρρίκνωση/εμπορευματοποίηση του άλσους και τα σχέδια περαιτέρω τσιμεντοποίησης του Ποδονίφτη και του Κηφισού. Είδαμε την αδιαφορία  για την ποιότητα ζωής των κατοίκων  του κέντρου, καθώς και την παντελή απουσία σχεδιασμού προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό χάος και η έλλειψη χώρων στάθμευσης.

Παρακολουθήσαμε τα εγκαίνια σχολείων που σχεδιάστηκαν και ανεγέρθησαν χωρίς αυτόν τη στιγμή που σχολεία πλημμυρίζουν, μαθητές και εκπαιδευτικοί κάνουν μάθημα σε ακατάλληλους χώρους και αντί τα 39 στρέμματα των ΕΠΑΛ να έχουν ήδη ενταχθεί σε πρόγραμμα κατασκευής νέων σχολείων να αποτελούν αντικείμενο παζαριού. Είδαμε τέλος την αγαστή συνεργασία του «γαλαζοπράσινου» κ. Βούρου με τον «γαλάζιο» περιφερειάρχη κ. Πατούλη στην ακύρωση του δημοπρατημένου το 2018 αντιπλημμυρικού έργου των 3.800.000 € στη βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια και το 4ετές πάγωμα έργων με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση (δημιουργία δημόσιου Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών με εξασφαλισμένα 10.300.000 € και μετατροπή του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου σε Πολιτιστικό Πολυχώρο με 2.300.000 €) τη στιγμή που Δήμος και Περιφέρεια ξοδεύουν αφειδώς χρήματα για διευκολύνσεις σε επιχειρηματίες.

Απέναντι στην πολιτική που προωθούν από κοινού η  “γαλάζια” κυβέρνηση, η “γαλάζια” περιφερειακή αρχή και η  “γαλαζοπράσινη” δημοτική αρχή, η μόνη δύναμη που έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα που βάζει τις ανάγκες των πολιτών στο επίκεντρο (αντιπλημμυρικά έργα, σχολική στέγη, προστασία του περιβάλλοντος και των ελεύθερων χώρων, υπεράσπιση της σταθερής εργασίας με δικαιώματα κ.α) και όχι τα κέρδη των λίγων, που υπηρέτησε αυτό το πρόγραμμα με συνέπεια τα προηγούμενα χρόνια μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο και είναι ανεξάρτητη από κάθε είδους επιχειρηματικό συμφέρον είναι η Λαϊκή Συσπείρωση.

Είναι  τα στελέχη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της, με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη στην Περιφέρεια και τον Νίκο Σερετάκη στο Δήμο.

Σίγουρα δεν είναι σε θέση να προβάλουν ως εναλλακτική του κ. Βούρου άνθρωποι που διαγκωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια για μία θέση δίπλα σε κυβερνητικούς βουλευτές και υπουργούς, υποψήφιοι που φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής όντας μέχρι χθες σε θέσεις ευθύνης και συνδυασμοί που σιώπησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια για τα ακανθώδη ζητήματα του Δήμου και ξαφνικά διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.

Για όλους αυτούς τους λόγους οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες, όσοι τα προηγούμενα χρόνια στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και παρακολουθούν με προβληματισμό και αμηχανία την εξέλιξή του,   οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, οι συνταξιούχοι και οι μικροεπαγγελματίες αυτής της πόλης έχουμε την ευκαιρία στις 8 Οκτώβρη να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του «πάμε και όπου βγει» και τους τοπικούς της εκπροσώπους και να κάνουμε την έκπληξη στέλνοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Άρης Βασιλόπουλος

Ιδιωτικός Υπάλληλος,

Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας 2014-2019

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X