Οι αποκαλύψεις του Μπέκαμ σχετικά με την ζωή και την καριέρα του

Οι αποκαλύψεις του Μπέκαμ σχετικά με την ζωή και την καριέρα του
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και φυσικά, δύο πρόσωπα που την επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό είναι ο προπονητής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο πατέρας του.

Σε συνέντευξη που παρέδωσε στην ισπανική MARCA, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ και φυσικά αναφέρθηκε και στους δύο αυτούς ανθρώπους, όπως και άλλες πτυχές της ζωής και της καριέρας του, όπως η κάρτα το 1998 και ο γάμος με την γυναίκα του.

«Ο πατέρας μου θα μου έδινε ένα χτύπημα στο χέρι αν ήμουν διαφορετικός από αυτό που είμαι, και έχω προσπαθήσει να είμαι έτσι με τα παιδιά μου. Το μόνο πράγμα που θέλω με τα παιδιά μου είναι να είναι ταπεινά, ευγενικά, να δείχνουν ευγνωμοσύνη και να έχουν σεβασμό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Είχα την τύχη να ζήσω απίστευτα πράγματα στη ζωή και την καριέρα μου, αλλά τίποτα δεν θα με άλλαζε ως άνθρωπο. Και αυτό προέρχεται από την ανατροφή μου. Η οικογένειά μου και ο γάμος μου είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες μου. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς από ποιους κόσμους προερχόμαστε εγώ και η Βικτόρια. Μεγαλώσαμε μόλις 15 λεπτά μακριά από το Λονδίνο. Αλλά από τότε που ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η σύζυγός μου ήταν Spice Girl, όταν οι κόσμοι μας ενώθηκαν, όλα εξερράγησαν σε όλα τα επίπεδα. Ερωτεύτηκα μια ποπ σταρ κι εκείνη έναν ποδοσφαιριστή. Το να είμαστε μαζί μετά από τόσα χρόνια και να έχουμε την καταπληκτική οικογένεια που έχουμε, τις καριέρες που έχουμε, υποθέτω ότι δείχνει πόσο δυνατοί είμαστε ως άτομα και ως ζευγάρι, γιατί οι γάμοι και οι οικογένειες δεν είναι ποτέ εύκολοι. Υποθέτω ότι δείχνει πόσο ερωτευμένοι είμαστε. Αυτή είναι η οικογένεια και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X