Σαουδική Αραβία: Στήριξε την απόφαση της Αλ Ιτιχάντ η ομοσπονδία να μην αγωνιστεί στο Ιράν

Σαουδική Αραβία: Στήριξε την απόφαση της Αλ Ιτιχάντ η ομοσπονδία να μην αγωνιστεί στο Ιράν
Photo Credits: INTIME

H Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε σήμερα πως στηρίζει απόλυτα την απόφαση της Αλ Ιτιχάντ να μην αγωνιστεί σε αναμέτρηση ενάντια στην Σεπαχάν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας διαβεβαίωσε σήμερα  (3/10) ότι υποστηρίζει την απόφαση της Αλ Ιτιχάντ, της ομάδας του Καρίμ Μπενζεμά, η οποία αρνήθηκε να αγωνιστεί  σε χθεσινή (2/10) αναμέτρηση του Champions League της Ασίας με την ιρανική Σεπαχάν, επειδή υπήρχε στο γήπεδο η προτομή του πρώην στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί.

Η ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά ήταν προγραμματισμένη να αντιμετωπίσει την Ιρανική Σεπαχάν για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας όμως δεν έγινε καθώς ο σύλλογος της Αλ Ιτιχάντ αρνήθηκε να αγωνιστεί λόγω του γεγονότος πως στο γήπεδο της Σεπαχάν υπήρχε προτομή του Κασέμ Σουλεϊμανί.

Ο Σουλεϊμανί θεωρείται εθνικός ήρωας στην χώρα του λόγω της προσφοράς του σε επιχειρήσεις κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, όμως οι Σαουδάραβες τον θεωρούν τρομοκράτη.

«Η ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει πλήρως τον σύλλογο Αλ Ιτιχάντ και την υιοθέτηση όλων των νόμιμων οδών για τη υπεράσπιση των δικαιωμάτων της ομάδας», ανέφερε η ομοσπονδία στο Twitter.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X