Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οι οδηγίες του Άγιαξ στους οπαδούς του για το ματς με την ΑΕΚ και την μεταφορά τους στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οι οδηγίες του Άγιαξ στους οπαδούς του για το ματς με την ΑΕΚ και την μεταφορά τους στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί του Άγιαξ θα μεταβούν με λεωφορεία στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για το ματς, ενώ υπάρχει σύσταση να μην κυκλοφορούν με φανέλες της ομάδας στην Αθήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περίπου 600 οπαδοί του Άγιαξ θα ταξιδέψουν στην Αθήνα την Πέμπτη (5/10) για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου του Europa League.

Μπορεί αρχικά η ολλανδική ομάδα να είχε ζητήσει και τα 1555 εισιτήρια που δικαιούται, για λόγους ασφαλείας όμως ο αριθμός περιορίστηκε και δικαίωμα να πάρουν εισιτήριο θα έχουν μόνο οι οπαδοί που είχαν παραβρεθεί σε ευρωπαϊκό εκτός έδρας αγώνα την περασμένη σεζόν.

Στην ιστοσελίδα ajaxlife.nl αναφέρονται οι τρόποι για τους φίλους του «Αίαντα» που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ και να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, αλλά και χρηστικές λεπτομέρειες για τη μέρα του αγώνα.

Οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας θα μεταβούν υποχρεωτικά στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με λεωφορείο. Κανένας οπαδός δεν θα μπορεί να φτάσει στο γήπεδο μεμονωμένα, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συλλήψεις από την ελληνική αστυνομία. Το ραντεβού των οπαδών του Άγιαξ για το λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει δοθεί στις 15:00 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Παράλληλα, οι Ολλανδοί ζητούν από όλους τους οπαδούς τους να ντυθούν όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα για λόγους ασφαλείας και να μην κυκλοφορούν με τις φανέλες της ομάδας στην Αθήνα, προκειμένου να αποφευχθούν σκηνές βίας. Οσο για τους κανονισμούς του γηπέδου τονίζεται πως «Είναι παρόμοιοι με αυτούς της Ολλανδίας. Δεν επιτρέπονται τα ποτά, ούτε οι τσάντες. Απαγορεύεται η χρήση και κατοχή ναρκωτικών, όπως και η κατοχή ή/και το άναμμα πυρσών ή πυροτεχνημάτων. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος μεθυσμένων στο γήπεδο και ενδέχεται να συλληφθούν».

Τέλος, οι Ολλανδοί εύχονται να παρακολουθήσουν μία ωραία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων: «Ας το κάνουμε όλοι ένα υπέροχο ταξίδι. Ο ήλιος λάμπει στην Ελλάδα, οπότε μην ξεχάσετε να βάλετε αντηλιακό. Τα λέμε στην Αθήνα!».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X