Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ (3/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ (3/10)

Η 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει σπουδαία ματς στο κουπόνι Πάμε Στοίχημα και πολύ δυνατά προγνωστικά στο Betone

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δωρεάν Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ελάχιστες μέρες πριν από τη 2η διακοπή των πρωταθλημάτων και διοργανώσεων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, έρχεται η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνολικά 16 αναμετρήσεις για τις 32 ομάδες που μετέχουν στη φετινή διοργάνωση, οι οποίες προσφέρουν ξανά την ευκαιρία για προγνωστικά σε πονταρίσματα, τα οποία μπορούν να αποφέρουν κέρδος. Διαβάστε προσεκτικά τις αναλύσεις, τα τελευταία νέα και δείτε τις αποδόσεις που ξεχωρίσαμε πριν κάνετε τις τελικές σας επιλογές.

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 19:45

Με ήττα ξεκίνησε την παρουσία της στο θεσμό η Ουνιόν Βερολίνου. Μπορεί να είναι πρωτάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως πήγε στην Μαδρίτη και έπαιξε με εμπειρία. Έκανε το κλασικό της παιχνίδι, έμεινε πίσω από την μπάλα και περίμενε μια καλή αντεπίθεση. Μπορεί αυτή να μην ήρθε αλλά μέχρι το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων είχε πετύχει τον βασικό της στόχο. Σε εκείνο το σημείο και έπειτα από κόντρες στην περιοχή ήρθε το γκολ του Μπέλιγχαμ να της στερήσει έστω τον βαθμό. Στο πρωτάθλημα Γερμανίας δεν βρίσκεται στα καλύτερά της αφού φαίνεται ότι έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ μιας και έμεινε στο μηδέν απέναντι στην Χάιτενχαϊμ, στην ήττα 1-0. Η Μπράγκα από την πλευρά της πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην Νάπολι όμως ηττήθηκε εντός έδρας 2-1. Ισοφάρισε έξι λεπτά πριν το φινάλε το γκολ του Ντι Λορέντσο όμως μια άτυχη στιγμή τέσσερα λεπτά αργότερα έφερε το αυτογκόλ και την ήττα. Τώρα είναι αναγκασμένη να ψάξει αποτέλεσμα στην Γερμανία.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Μπράγκα επιθετικά λειτουργεί άριστα και μπορεί να πετύχει έστω ένα γκολ. Η Ουνιόν δημιουργεί ευκαιρίες και δύσκολα θα μείνει σε ένα ακόμη ματς μακριά από τα δίχτυα. Το Goal/Goal στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Σάλτσμπουργκ – Σοσιεδάδ 19:45

Απολαυστική στην Λισαβόνα. Η πρεμιέρα της Σάλτσμπουργκ έφερε την μόλις 3η νίκη της εκτός έδρας στο θεσμό. Κέρδισε δύο πέναλτι στα πρώτα 15 λεπτά αξιοποιώντας το ένα ενώ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Έχοντας φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, χτύπησε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για το 2-0 και πήρε κεφάλι στον όμιλο. Καθοριστικό το σημερινό ματς με την Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι προέρχονται από σπουδαία νίκη επί της Μπιλμπάο με 3-0 εντός έδρας. Έδειξαν για μια ακόμη φορά επιθετικές αρετές όμως ανασταλτικά δεν δείχνουν καλά αφού επέτρεψαν ξανά πολλές φάσεις στον αντίπαλο. Στην πρεμιέρα επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ με το 1-1 κόντρα στην Ίντερ.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Σάλτσμπουργκ έχει μια μεγάλη ευκαιρία πριν πάει στα διπλά ματς με την Ίντερ έχοντας το απόλυτο. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της αφού η Σοσιεδάδ θα σκοράρει. Goal/Goal σε απόδοση 1.77.

Μάντσεστερ Γ. – Γαλατασαράι 22:00

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προέρχεται από νέο αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Δεν βρήκε απάντηση στο εντυπωσιακό γκολ των Λονδρέζων από το 25ο λεπτό και παρά το γεγονός ότι δημιούργησε ευκαιρίες έμεινε στο μηδέν. Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε φυσιολογικά από την Μπάγερν με σκορ 4-3 στο Μόναχο. Αν δεν καταφέρει να πάρει νίκη σήμερα, κινδυνεύει η 2η θέση και η πρόκριση όπως και η θέση του προπονητή Έρικ Τεν Χάαχ. Εκτός ξανά οι αμυντικοί Ρεγκιλόν, Μαλάσια, Σο, Μαρτίνες, Μπισάκα. Από την πλευρά της η τουρκική ομάδα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Μπορεί στην πρεμιέρα των ομίλων να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κοπεγχάγη όμως ευτύχησε να ισοφαρίσει στο φινάλε. Στο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο για την ώρα, φέρνοντας διαφορετικό πρωταγωνιστή κάθε φορά στην 11άδα από τις τόσες επιλογές που έχει στο ρόστερ. Παλεύει για μια θέση στο αρχικό σχήμα ο Ζαχά.

Προγνωστικό στοιχήματος: Στο 1.46 ο άσος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα σε μια Γαλατασαράι, η οποία δεν έχει δείξει ακόμη εκτός έδρας ότι μπορεί να είναι αξιόπιστη.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X