«Ο Βεζένκοφ από τους κορυφαίους σουτέρ στον κόσμο»

«Ο Βεζένκοφ από τους κορυφαίους σουτέρ στον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει κερδίσει τους συμπαίκτες του στους Κινγκς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετρά πολύ, ο Σάσα Βεζένκοφ έχει κερδίσει τους συμπαίκτες του στους Κινγκς με το «καλημέρα». Αρκετοί εξ αυτών στη media day της ομάδας εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις ικανότητες του Βούλγαρου άσου.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας, Ντι’ Άαρον Φοξ, είπε: «Είναι από τους καλύτερους σουτέρ στον κόσμο. Είναι τρελό το πώς σουτάρει. Κάναμε μια άσκηση με 150 σουτ και νομίζω πως έχασε μόνο 7. Θέλουμε να νιώθει άνετα και να ξέρει πως έχει το πράσινο φως για να σουτάρει. Γι’ αυτό είναι εδώ. Όταν σουτάρει δεν κουνιέται καλά-καλά το διχτάκι. Είναι τρελό!».

Ο Κέβιν Χέρτερ, που σουτάρει με 38,5% στην καριέρα του, είπε από την πλευρά του: «Ο Σάσα σουτάρει απίστευτα. Έσπασε τα ρεκόρ που είχαμε πέρσι. Μπαίνει και δεν αστοχεί. Έχουμε δουλειά για να τον ακολουθήσουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κρις Ντουάρτε. «Είναι φοβερός τύπος. Μιλάμε κάθε μέρα, μιλά ισπανικά και νιώθω πιο άνετα μαζί του. Μπορεί να σουτάρει πολύ καλά. Είναι ωραίο να τον βλέπεις».

Τέλος, ο All Star της ομάδας, Ντομάντας Σαμπόνις, είπε: «Είναι ο MVP της Ευρωλίγκας και το να καταφέρεις κάτι τέτοιο με το στυλ που παίζει, με σουτ, χωρίς πολλές ντρίμπλες και με κοψίματα, λέει πολλά. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι προπονήσεις και να περάσουμε μαζί αρκετή ώρα στο παρκέ».

Οι fans του Βεζένκοφ θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή για να τον δουν σε αγώνα ΝΒΑ, καθώς ο πρώτος αγώνας της ομάδας είναι στις 25 Οκτωβρίου απέναντι στους Τζαζ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X