Νταμπράουσκας: «Οι αλλαγές της ΑΕΚ άλλαξαν την εικόνα του αγώνα, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι»

Νταμπράουσκας: «Οι αλλαγές της ΑΕΚ άλλαξαν την εικόνα του αγώνα, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Την προσπάθεια των παικτών του στη νίκη επί της ΑΕΚ εξήρε ο Βάλντας Νταμπράουσκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ απέναντι στην ΑΕΚ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι γελάει: «Είναι ωραίο να χαμογελάνε όλοι. Συμφωνώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Αλλά πραγματικά νιώθω πως οι παίκτες πρέπει να πάρουν όλα τα εύσημα, πως ξεκίνησαν, πως ήταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του αγώνα. Αυτό το παιχνίδι ήταν παρόμοιο με εκείνο με τον ΠΑΟΚ και ήταν δύσκολο να πάρουμε την μπάλα όμως εκτελέσαμε πολύ καλύτερα το πλάνο μας επειδή πετύχαμε νωρίς ένα γκολ. Αυτό μας έδωσε εμπιστοσύνη, ήμασταν πολύ ήρεμοι και ποτέ δεν ένιωσα κατά την διάρκεια του αγώνα ότι έπεσε η απόδοση μας. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο ήταν ότι είχαμε καλό πρέσινγκ, δεν αφήσαμε τους παίκτες της ΑΕΚ ν’ ανέβουν ψηλά.

Όταν έγιναν οι αλλαγές της ΑΕΚ με τις πέντε κινήσεις, η ατομική ποιότητα αυτών των παικτών σε συνδυασμό με την δική μας κόπωση άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Σαν ομάδα δεν είχαμε αμυντικά προβλήματα και δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει πολλά σουτ μέσα από την περιοχή. Όταν βρήκαμε το δεύτερο γκολ, μας έδωσε έξτρα ενέργεια, κίνητρο και σαν να φορτίσαμε την μπαταρία στο κινητό όπου βρήκαμε παραπάνω ενέργεια. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ, πραγματικά νιώθω ανατριχίλα ακόμα και τώρα που το λέω για την ατμόσφαιρα, μας έδινε έξτρα ώθηση. Όταν βγήκαμε για ζέσταμα, όταν ήμασταν στ’ αποδυτήρια και το γήπεδο είναι σαν να έχει ψυχή».

Για τις νίκες στα τρία ντέρμπι: «Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμα και επαναλαμβάνω ότι για να μεγαλώσουμε ως ομάδα, πρέπει να μεγαλώσει και η νοοτροπία μας. Θα βρεθούν και κακοτοπιές όμως αυτή είναι η διαδικασία και πρέπει να συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική η σταθερότητα και να μην έχουμε πανικό όταν χάνουμε ενώ όταν κερδίζουμε να μην ανεβαίνουμε στα ουράνια αλλά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας αναλύουν και οι αντίπαλοι μας και όταν έχουμε απέναντι μας ομάδες όπως η ΑΕΚ πρέπει να παίξεις με αντεπιθέσεις. Όταν παίζεις με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου, θες να δημιουργήσεις παιχνίδι – κάτι που δεν μπορεί να γίνει συχνά και όπως κερδίσαμε εμείς σήμερα, έτσι μπορεί να μας κερδίσουν και εκείνοι.

Αμέσως τώρα η συγκέντρωση μας πάει στο παιχνίδι με τα Χανιά όπου ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να πάμε σε αυτό το παιχνίδι με πολύ μεγάλη συγκέντρωση γιατί η νίκη επί της ΑΕΚ θ’ αποτελέσει για εκείνους ένα έξτρα κίνητρο. Το καθοριστικό κλειδί στην διαδικασία προόδου είναι να έχουμε συνέπεια σε αυτό που κάναμε, πέρυσι είχαμε επτά ματς δίχως ήττα, φέτος μια ήττα στον ίδιο αριθμό αγώνων. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει και τα 14 παιχνίδια αλλά αυτή είναι μια ωραία πίεση που μας αρέσει».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X