Βρούτσης: «Είμαστε πολύ κοντά για να δώσουμε λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ»

Βρούτσης: «Είμαστε πολύ κοντά για να δώσουμε λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης προανήγγειλε την εξεύρεση άμεσης λύσης για τα τμήματα της ΑΕΚ μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Υπουργός αρμόδιος για τα θέματα αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης μετά το τέλος της επίσημης συνέντευξης Τύπου για το ΟΑΚΑ μίλησε στο ERT news και προανήγγειλε άμεση λύση στο πρόβλημα στέγασης της ΑΕΚ μετά το «λουκέτο» στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Συγκεκριμένα ο κ. Βρούτσης τόνισε πως κατά 95% έχουν δρομολογηθεί οι ενέργειες για να βρεθεί νέος χώρος που θα στεγάσει τα τμήματα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα όσα δήλωσε: «Διαχρονικά ακούμε εξαγγελίες αλλά αυτή την φορά είναι συγκεκριμένες. Δεν είναι κενό γράμμα. Είναι χρήματα και διαγωνισμοί που τρέχουν. Η αναβάθμιση όλου του χώρου του ΟΑΚΑ έχει δρομολογηθεί. Προέκυψε το πρόβλημα με το στέγαστο Καλατράβα, πράγμα που κανείς δεν περίμενε αλλά η μελέτη έδειξε πως υπάρχει στατική αστάθεια. Αμέσως αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας. Τα υπόλοιπα όμως λειτουργούν κανονικά. Κινηθήκαμε ταχύτατα σε συνεννόηση με τις ομοσπονδίες και τα σωματεία και υπήρξε αύξηση του προϋπολογισμού κατά 30%. Τα χρήματα αυτά θα φανούν άμεσα, καθώς θα δημιουργήσουν αθλητικές υποδομές και θα βοηθήσουν στην μεταφορά των αθλητικών σωματείων σε άλλους χώρους.

Γνωρίζουμε το πρόβλημα για την ομάδα της ΑΕΚ στο χάντμπολ και για όλες έχουμε δρομολογήσει μια διευκόλυνση και είμαστε σε ένα ποσοστό των 95% οργανωτικής αποκατάστασης. Ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ θίγονται περισσότερο από όλες τις άλλες και θα είμαστε στο πλευρό τους» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X