Την Τρίτη η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Πεκίνο

Την Τρίτη η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Πεκίνο

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει αύριο (3/10) την πορεία της στο China Open (WTA 1000), έχοντας το βλέμμα στο WTA Finals του Κανκούν (29/10-5/11)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αναμετρηθεί με την ανερχόμενη Τσέχα Λίντα Φρουχβίρτοβα (Νο.98) και ο αγώνας θα αρχίσει όχι νωρίτερα από τις 16.00 (Novasports 6).

Aν πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16», θα μονομαχήσει με τη νικήτρια του αγώνα Γουάνγκ-Κασάτκινα.

Η Μαρία βρίσκεται στο Νο.9 του Race και απέχει 610 βαθμούς από την Καρολίνα Μούχοβα και το Νο.8, το οποίο δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το WTA Finals.

Για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση, λοιπόν, χρειάζεται μια καλή πορεία στο Πεκίνο και ενδεχομένως και στη Ζενγκζού, στο τελευταίο της τουρνουά πριν το Κανκούν.

Από εκεί που το άφησε η Γκοφ

Στο μεταξύ, την πρώτη της νίκη ως πρωταθλήτρια Grand Slam πέτυχε η Κόκο Γκοφ, που τρέχει πλέον σερί 13-0 στο tour. Η νικήτρια του US Open ξεπέρασε το εμπόδιο της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα  με 7-5, 6-3 και θα παίξει στον δεύτερο γύρο του China Open με την Πέτρα Μάρτιτς.

Η Πέτρα Κβίτοβα, από την άλλη, έχασε με 6-4, 7-5 από τη Λιουντμίλα Σαμσόνοβα και έμεινε πλέον εκτός μάχης για την πρόκριση στο WTA Finals. Η Ρωσίδα θα παίξει στον τρίτο γύρο με τη νικήτρια του αγώνα Κόστγιουκ-Ζαμπέρ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X