Τσέλσι: Πασίγνωστη αλυσίδα fast food συνεχίζει το ανελέητο τρολάρισμα στους «Μπλε»

Τσέλσι: Πασίγνωστη αλυσίδα fast food συνεχίζει το ανελέητο τρολάρισμα στους «Μπλε»
Photo Credits: INTIME

Πασίγνωστη αλυσίδα fast food συνέχισε την ανελέητη κοροϊδία της Τσέλσι που συνεχίζει να κολυμπάει σε ρηχά νερά αναφορικά στο σκοράρισμα φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι έχει σκοράρει μόλις πέντε φορές στην Premier League μέχρι στιγμής – οι τρεις από αυτές ήρθαν στη νίκη με 3-0 επί της Λούτον – και έχουν τρεις διαδοχικές ήττες με 1-0 ενόψει του ντέρμπι με τη Φούλαμ στο δυτικό Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας (02/10).

Μετά την πιο πρόσφατη από αυτές τις ήττες – εντός έδρας από την Άστον Βίλα – η Domino’s ξεκίνησε το τρολάρισμα ανακοινώνοντας στο twitter ότι έχει παραδώσει «περίπου 852.609 πίτσες» από το τελευταίο γκολ των Μπλε στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, εν όψει της τεράστιας αναμέτρησης με τη Φούλαμ, η αμερικανική αλυσίδα fast food πήγε το τρολ της σε νέο επίπεδο, τοποθετώντας έναν ψηφιακό live tracker έξω από το γήπεδο της Φούλαμ, ο οποίος καταγράφει πόσες ακριβώς παραδόσεις έχουν γίνει!

Η αρχική εκτίμηση, που έγινε πριν από μία εβδομάδα, φαίνεται συντηρητική σε σύγκριση με τον απολογισμό που δείχνει ο ζωντανός ανιχνευτής, ο οποίος ισχυρίζεται ότι μέχρι το πρωί της Δευτέρας είχαν παραδοθεί 9.892.022.

«Κάναμε τα μαθηματικά – αποδεικνύεται ότι είναι χειρότερα απ’ ό,τι νομίζαμε», ανήρτησε παράλληλα στο twitter. Ακολούθησε μια εικόνα του μετρητή που έδειχνε το νέο νούμερο.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X