Ναύπλιο: Στο νοσοκομείο οπαδός της ΑΕΚ μετά από επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού!

Ναύπλιο: Στο νοσοκομείο οπαδός της ΑΕΚ μετά από επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα. Τελευταία περίπτωση, αυτή που σημειώθηκε στο Ναύπλιο στις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής (1/10).

Συγκεκριμένα, πέντε 16χρονοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, επιτέθηκαν εναντίον ενός 15χρονου φίλου της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν και να χρειαστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείου του Άργους για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η επίθεση σημειώθηκε έξω από καφετέρια στην οδό Αργολίδας και μάλιστα χωρίς να προηγηθεί κάποιο επεισόδιο, απλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, γνώριζαν ότι ο 15χρονος είναι φίλος της ΑΕΚ! Οι δράστες τον χτύπησαν με κράνος μοτοσυκλέτας και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, επέστρεψε στο σπίτι του. Μαζί τους με τους ανήλικους, συνελήφθησαν και οι γονείς τους, με την κατηγορία της παραμέλησης.

Πηγή: lawandorder.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X