Ομολογία Γιοβανοβιτς για διαιτησία: «Ό,τι εχει γινει τα τελευταία δύο χρονια στο πρωτάθλημα δεν εχει καμία εμπλοκή η διαιτησία, οποίος το ισχυρίζεται αυτό το κάνει για να καλύψει τις δικές του αδυναμιες»

Ομολογία Γιοβανοβιτς για διαιτησία: «Ό,τι εχει γινει τα τελευταία δύο χρονια στο πρωτάθλημα δεν εχει καμία εμπλοκή η διαιτησία, οποίος το ισχυρίζεται αυτό το κάνει για να καλύψει τις δικές του αδυναμιες»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομολογία από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που… γκρεμίζει το «πράσινο» παραμύθι για τη διαιτησία των τελευταίων ετών και ειδικότερα τις δηλώσεις περί Αλαφούζου για… κλοπή του περσινού πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος τεχνικός στην προσπάθειά του να απαντήσει στην γκρίνια του Λουτσέσκου χάλασε ολόκληρη την προπαγάνδα του Παναθηναϊκού και ειδικότερα της ιδιοκτησίας!

Συγκεκριμένα, ενώ από τον Παναθηναϊκό «φωνάζουν» εδώ και μήνες πως η ΑΕΚ τους έκλεψε το πρωτάθλημα με τη διαιτησία, βγήκε ο Γιοβάνοβιτς και τα… γκρέμισε όλα και είπε την αλήθεια!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε χαρακτηριστικά πως ό,τι έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ρόλο με τη διαιτησία και πως όποιος το πιστεύει αυτό το κάνει για να καλύψει τις δικές του αδυναμίες.

Με λίγα λόγια, η «πράσινη» προπαγάνδα κατέρρευσε εκ των έσω!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ο κ. Λουτσέσκου το είπε έτσι. Έχει μανία με τον Παναθηναϊκός, ίσως ο τελικός Κυπέλλου που τον είχαν σίγουρο και τον έχασε από εκείνη τη μέρα τον έκανε να ασχολείται μόνο με εμάς και με καμία άλλη ομάδα εδώ.

Τώρα ξαφνικά έχει ο Παναθηναϊκός εύνοια της διαιτησίας, άρα ότι κάναμε τα δύο χρόνια έχει γίνει με την εύνοια της διαιτησίας. Είναι γελοίο αυτό. Είναι πραγματικά να μην αξίζει άνθρωπος να το σχολιάσει. Εγώ δεν έχω σχολιάσει ποτέ διαιτητές, δεν θεωρώ πως όσα έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξαν ρόλο οι αποφάσεις των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο»

Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X