Τζούροβιτς: «Και η Τσέλσι και η Παρί παίρνουν παίκτες αλλά δεν έχουν αποτελέσματα»

Τζούροβιτς: «Και η Τσέλσι και η Παρί παίρνουν παίκτες αλλά δεν έχουν αποτελέσματα»
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάντο Τζούροβιτς με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι οι μεταγραφές του Ερυθρού Αστέρα από μόνες τους δεν αρκούν για να φέρουν επιτυχίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κινηθεί με εξαιρετικό τρόπο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι υπογράφοντας πολλούς και καλούς παίκτες. Μίλος Τεόντοσιτς, Σαμπάζ Νέιπιερ, Γιάγκο ντος Σάντος, Άνταμ Χάνγκα, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Ρόκας Γκιεντράιτις, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Τζόελ Μπολομπόι και Μάικ Τόμπι είναι παίκτες που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά αλλά ο Βλάντο Τζούροβιτς θεωρεί πως από μόνοι τους δε μπορούν να κάνουν τίποτα, φέρνοντας μάλιστα το παράδειγμα της Παρί και της Τσέλσι.

«Ο Ερυθρός Αστέρας έφερε καλούς παίκτες. Όμως η Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν υπογράφουν καλούς παίκτες αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Είναι στο χέρι του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ώστε η ομάδα να βρει τη χημεία της» είπε ο βετεράνος προπονητής και πρόσθεσε «Μιλάμε για παίκτες που ανήκουν στο κορυφαίο επίπεδο δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Είναι σημαντικό να βρουν ρόλους. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει το ταλέντο για να μπει στην οκτάδα της EuroLeague και να διεκδικήσει την Αδριατική Λίγκα. Δεν θα παίζουν πια στη Hala Pionir, που ήταν πολύ πιο δυνατή για αυτούς, αλλά στη Stark Arena. Περιμένω μια ενδιαφέρουσα σεζόν».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X