ΑΕΚ: Γιατί έμειναν εκτός Άμραμπατ, Χατζισαφί και Βίντα

ΑΕΚ: Γιατί έμειναν εκτός Άμραμπατ, Χατζισαφί και Βίντα
Photo Credits: INTIME

Οι λόγοι που δε θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για το ΟΦΗ - ΑΕΚ οι Άμραμπατ, Χατζισαφί και Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποστολή της ΑΕΚ που έγινε γνωστή νωρίτερα, δε συμπεριλήφθηκαν για το ματς με τον ΟΦΗ οι Νορντίν Άμραμπατ, Ντομαγκόι Βίντα και Εχσάν Χατζισαφί.

Οι τρεις παίκτες δε θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την επερχόμενη δύσκολη συνέχεια και κυρίως το μεγάλο ματς με τον Άγιαξ στις 5 Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ντομαγκόι Βίντα επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή (29/9) και έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα, ωστόσο στην ΑΕΚ δε το ρισκάρουν καθώς είναι ακόμα ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Από την άλλη, ο Άμραμπατ δέχτηκε ένα χτύπημα στον αγώνα με τον Ατρόμητο, με την κατάστασή του να μην προκαλεί καμία ανησυχία, καθώς έμεινε εκτός για προληπτικούς κυρίως λόγους, ενώ για λόγους ξεκούρασης έμεινε έξω από την αποστολή ο Εχσάν Χατζισαφί.

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ εδώ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X