ΑΕΚ: Με Νέο Ικόνιο για νέα νίκη (17:15) η ανδρική ομάδα Futsal!

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:15 το Νέο Ικόνιο στη Σαλαμίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 17:15 το Νέο Ικόνιο στο «Ν. Γραμματικός» της Σαλαμίνας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Οι Κυπελλούχοι, θέλουν να σημειώσουν το «3Χ3», ενώ ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με Αθήνα ’90 και ΑΣΕ Δούκα και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής αθλητές: Γούσης, Μάνος, Ντάτης, Ταρνανίδης, Pais Ariel, Pais Agustin , Αδαμόπουλος, Salas, Αρώνης, Τριαντάφυλλος, Trovato, Βλασταράς.

Ο αθλητής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Γούσης δήλωσε στο aek.gr: «Ο αγώνας με το Ν. Ικόνιο σίγουρα δεν είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να αμελήσουμε. Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά να πάρουμε το παιχνίδι από νωρίς. Είναι και μια καλή προετοιμασία για τους δυο επόμενους δύσκολους αγώνες με την Αθήνα ‘90 και το Δούκα, που εννοείται πρέπει να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Οπότε όλοι πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X