Με Φορτούνη αλλά χωρίς τέσσερις στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός

Με Φορτούνη αλλά χωρίς τέσσερις στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Με τον Φορτούνη να είναι στη διάθεση του Μαρτίνεθ, αλλά με τους Ρέτσο, Ιμπόρα, Σκάρπα και Έσε να μένουν εκτός, ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αφήνει στην Αθήνα τόσο τον Ρέτσο όσο και τον Έσε που ήταν βασικοί κόντρα στον Άρη.

Όλα έτοιμα για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει γνωστή την αποστολή για το ματς.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ούτε το όνομα του Παναγιώτη Ρέτσου αλλά ούτε και του Σαντιάγκο Έσε που παρέμειναν στην Αθήνα. Παράλληλα εκτός των επιλογών του Ισπανού κόουτς είναι τόσο ο Βιθέντε Ιμπόρα όσο και ο Γκουστάβο Σκάρπα που είχαν κάποιες ενοχλήσεις. Από την άλλη στους εκλεκτούς βρίσκεται το όνομα του Μπρνιτς αλλά και του Βρουσάι.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Στουρνάρας, Ορτέγα, Φρέιρε, Ντόι, Κίνι, Ροντινέι, Πορόζο, Καμαρά, Φορτούνης, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Ποντένσε, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X