Με Γερεμέγιεφ η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Με Γερεμέγιεφ η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οριστικά χωρίς τον Σπόραρ και τον Πάλμερ-Μπράουν θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ. Μέσα ο Γερεμέγιεφ, εκτός ξανά ο Αϊτόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σπόραρ (έτοιμος πιθανότατα με Μακάμπι), Πάλμερ – Μπράουν (έτοιμος μετά την διακοπή), Βαγιαννίδης (ανέτοιμος θα είναι με Μακάμπι), Αϊτόρ (πιθανότατα θα είναι με Μακάμπι), αλλά και φυσικά ο Μάγκνουσον, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε εγχείριση για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού και θα επιστρέψει σε 6 μήνες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Με τις γνώριμες απουσίες πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής. Ατομικό ακολούθησε ο Αϊτόρ και θεραπεία οι Σπόραρ, Πάλμερ – Μπράουν. Απών ήταν ο Μάγκνουσον που εγχειρίστηκε εχθές με απόλυτη επιτυχία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.»

Δείτε φωτογραφία:

Εικόνα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X