Κάργας: «Νιώθω προδομένος από τον Λουτσέσκου» (VIDEO)

Κάργας: «Νιώθω προδομένος από τον Λουτσέσκου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Πιπεράτες» ατάκες από τον πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κάργα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ειδικά μετά την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πιπεράτη» συνέντευξη του Γιάννη Κάργα στους «betarades» για τον ΠΑΟΚ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το τι συνέβη μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ντέρμπι των πλέι οφ με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Νιώθω προδομένος από τον Λουτσέσκου», είπε ο Κάργας και αναφέρθηκε στο τι έγινε μετά την αποβολή του με την ΑΕΚ.

«Ότι έγινε μέσα στην ΑΕΚ, έγινε. Βγήκα στα αποδυτήρια και είπα «δεν ζητάω συγγνώμη για την κόκκινη, ζητάω συγγνώμη που τρέχατε 80′ σε αυτό το γήπεδο». Το διαγράφουμε από την μνήμη μας, μπαίνω στο λεωφορείο και βλέπω τον προπονητή να πηγαίνει σε έναν έναν να μιλήσει και όταν έφτασε σε εμένα μου είπε «μ@λ@κ@ μην σε πάρει από κάτω». Εκεί αισθάνθηκα ότι όλο αυτό θα μείνει πίσω», είπε και πρόσθεσε: «Με παίρνει τηλέφωνο ο γενικός αρχηγός και μου είπε ότι υπάρχει πρόστιμο όταν τρώμε κόκκινη και μου είπε να πάω να προπονηθώ με την δεύτερη ομάδα. Εκείνη την στιγμή επειδή είχα χάσει την γη κάτω από τα ποδάρια μου ρώτησα ποιανού ήταν η απόφαση και μου είπε του προπονητή. Εκεί ένιωσα προδομένος. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν κόκκινη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήξερα ότι έκανα αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Πριν βγούμε για προπόνηση δεν ήθελα να δώσω το χέρι στον Λουτσέσκου, έμεινα στα αποδυτήρια και με παίρνουν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα συνεχίσω να κάνω προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα, οι αρχηγοί πήγαν και ζήτησαν να επιστρέψω στην ομάδα. Ζήτησα να μιλήσω με τον πρόεδρο, του εξήγησα. Ένιωσα ότι δεν με στήριξαν».

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X