Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Με νέα ήττα έρχεται στην Τούμπα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Με νέα ήττα έρχεται στην Τούμπα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Photo Credits: INTIME

Tις χαμηλές της πτήσεις στην Βundesliga συνέχισε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επερχόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tις χαμηλές της πτήσεις στην Βundesliga συνέχισε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επερχόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, η οποία ηττήθηκε από την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας με 2-0.

Την προβληματική της εικόνα στο Γερμανικό πρωτάθλημα έδειξε ξανά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Βόλφσμπουργκ και έρχεται στην Θεσσαλονίκη για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής του Conference με τον ΠΑΟΚ (5/10) με μία ακόμη ήττα.

Στα του αγώνα, ο Γουίντ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που έκαναν το 1-0 στο 31′, ενώ τη νίκη κλείδωσε ο ίδιος παίκτης μετά το χαμένο του πέναλτι στο 84′, για το 2-0. Χαρακτηριστικό πως οι τελικές του ματς ήταν 20-7, με τους «αετούς» να δείχνουν πως έχουν θέματα τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό.

Η σύνθεση της Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα (82′ Άαρονσον), Κοχ, Πάτσο, Μπούτα (60′ Κνάουφ), Λάρσον, Σκιρί, Ντινά Εμπίμπ (82′ Χάουγκε), Γκέτσε, Μαρμούς (82′ Ενκγανκάμ), Σαϊμπί (68′ Ενκουνκού)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X