ΠΑΟΚ: Με Μεϊτέ, αλλά χωρίς Νάσμπεργκ στην Αθήνα

ΠΑΟΚ: Με Μεϊτέ, αλλά χωρίς Νάσμπεργκ στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Με τον Μεϊτέ στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά χωρίς τον Νάσμπεργκ θα παραταχθεί αύριο (19:30) ο ΠΑΟΚ στo «Απόστολος Νικολαϊδης» κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Σουαλιό Μεϊτέ στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά χωρίς τον Ιβάν Νάσμπεργκ θα παραταχθεί αύριο (19:30) ο ΠΑΟΚ στo «Απόστολος Νικολαϊδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο πρώτος «έβγαλε» κανονικά σήμερα την προπόνηση, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» για το ματς, ενώ ο δεύτερος ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο, με συνέπεια να τεθεί εκτός πλάνων, για την προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στους «πράσινους».

Οι Μάρκος Αντόνιο, Φιλίπε Σοάρες συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, χωρίς, επίσης, να υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων».

Στην αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα, συμπεριλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα, Μπράντον.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X