Αντίπαλοι ΑΕΚ: Διασυρμός (6-1) για την Μπράιτον από την Αστον Βίλα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Διασυρμός (6-1) για την Μπράιτον από την Αστον Βίλα!
Photo Credits: INTIME

Νέα ήττα για την ομάδα του Μπράιτον στην Premier Leauge

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ανώμαλη προσγείωση από την ΑΕΚ στο γήπεδό τους, η Μπράιτον αντιμετωπίζει προβλήματα.

Μετά το 2-3 από την Ένωση, επικράτησε της ουραγού Μπόρνμουθ με 3-1, ηττήθηκε από την Τσέλσι με 1-0 για το Καραμπάο καπ και τώρα υπέστη μια ακόμα βαριά ήττα με 6-1 από την Άστον Βίλα στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Έμερι έστησε κανονικό πάρτι στο πρώτο μέρος, επιβάλλοντας τον ρυθμό της πλήρως. Οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» στις αδυναμίες της άνευρης Μπράιτον με υψηλή πίεση και ένταση και αποδιοργάνωσαν πλήρως το σύνολο του Ντε Τσέρμπι.

Ο Γουότκινς άνοιξε από κοντά το σκορ στο 14΄ και επτά λεπτά μετά νίκησε ξανά τον Στιλ με ωραία ενέργεια και σουτ από τα αριστερά. Το «Βίλα Παρκ» είχε ήδη… κατηφορίσει προς την εστία των Γλάρων, με το αυτογκόλ του Εστουπινιάν στο 26′ να κάνει το 3-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο, στο οποίο εξαφάνισαν τους φιλοξενούμενους.

Η Μπράιτον μπήκε πιο δυναμικά στην επανάληψη και στο 50′ μείωσε με τον Φατί, ωστόσο η Βίλα με την πρώτη της καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος έβαλε το… καρφί στο φέρετρο των όποιων ονείρων της ομάδας του Ντε Τσέρμπι. Ο Γουότκινς έφυγε στην κόντρα και με σουτ που κόντραρε στον Γουέμπστερ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του για το 4-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν στο 85′ και τις καθυστερήσεις ο Ράμσεϊ και ο Λουίζ αντίστοιχα.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X