«Διπλό» χτύπημα Κριστιάνο Ρονάλντο στη νίκη της Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επενδύει σε μιντιακό όμιλο με τον οποίο έχει κόντρα!
Photo Credits: INTIME

Η Αλ-Νασρ μείωσε στον έναν βαθμό απο την πρώτη Αλ Ιτιχάντ.Με ήρωα για άλλη μια φορά τον Ρονάλντο πέρασε και απο την έδρα της μαχητικής Αλ Τάι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο μπροστάρης της Αλ Νασρ στο σερί που τρέχει στη Saudi Pro League. Ο CR7 ήταν πρωταγωνιστής και στην εκτός έδρας νίκη επί της Αλ Τάι, καθώς έδωσε ασίστ και σκόραρε από τα έντεκα βήματα το γκολ, με το οποίο «υπέγραψε» το έκτο διαδοχικό τρίποντο της ομάδας του (2-1). Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία ματς στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, έχοντας απολογισμό δέκα γκολ και πέντε ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Στο 32ο λεπτό της αναμέρτησης ο Κριστιάνο με εξαιρετική πάσα «σέρβιρε» το γκολ στον Ταλίσκα για το 0-1, οι γηπεδούχοι στο 79′ ισοφάρισαν προσωρινά και στο 87′ ο Ρονάλντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Αλ Νασρ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας στο -1 από Αλ Τααβόν και Αλ Ιτιχάντ.

 

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X